ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Πελλήνης και Ισθμιαίας…

Δημοσίευση: 07 Μαϊ 2019 17:30

Αγαπητή Ελευθερία,

Στο φύλλο της 4ης Μαΐου και στη στήλη «Επισημάνσεις» έγινε αναφορά σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της οδού Πελλήνης και της οδού Ισθμιαίας, συνοικίας Λαχανοκήπων, όπου στη συμβολή τους ο δρόμος είναι χωμάτινος και έχει στάσιμα όμβρια ύδατα.

Επειδή η περιοχή των Λαχανοκήπων υπάγεται στην 3η Κοινότητα του Δήμου Λαρισαίων, ως πρόεδρος, αν και έχω οργώσει τις συνοικίες της κοινότητάς μας και γνωρίζω τα πλείστα προβλήματα, αυτό το μέρος που είναι απόμερο ομολογώ δεν το ήξερα. Έτσι αυθημερόν επισκέφτηκα την περιοχή και διαπίστωσα την ύπαρξη του προβλήματος.

Ωστόσο, πρέπει να δηλώσω τα εξής:

1) Ο δρόμος Ισθμιαίας είναι ασφαλτοστρωμένος και ο δρόμος Πελλήνης είναι τσιμεντοστρωμένος. Ο χωμάτινος δρόμος με τα στάσιμα νερά είναι μέσα από ιδιωτικά οικόπεδα όπου, ίσως, με την ανοχή των ιδιοκτητών χρησιμοποιείται ως δρόμος.

2) Αν οι πολίτες που αντιμετωπίζουν ένα πρόβλημα δεν συμμετέχουν στις λαϊκές συνελεύσεις των συνοικιών, δεν επισκέπτονται τα γραφεία του Δήμου για προβολή του προβλήματός τους, αυτό δεν είναι δυνατό να λυθεί γιατί κανείς δεν είναι παντογνώστης.

Πρότασή μου την οποία συζήτησα με τους πολίτες.

Προσωρινή λύση με γέμισμα των λακκούβων με 3Α με την σύμφωνη γνώμη των ιδιοκτητών και επίσκεψη τις επόμενες ημέρες κλιμακίου των κατοίκων στο γραφείο της Κοινότητας για προσπάθεια οριστικής λύσης.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

 

Κων/νος Ζέβλας, πρόεδρος της 3ης Κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass