Συκοφαντίες νοσταλγών…

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2020 16:25

Αγαπητή «Ελευθερία»,
Με έκπληξη διαπιστώνω ότι δύο συγκεκριμένες ομάδες - χώροι, η μία νοσταλγών του Στάλιν και η άλλη νοσταλγών των ναζί, καταφέρονται εναντίον του νέου Διοικητή της δομής με συκοφαντίες που δεν έχουν καμία σχέση με το ήθος, τη σοβαρότητα και τη διαδρομή του κ. Παπαπαρίση, συναδέλφου δημοτικού συμβούλου.

Το μόνο που θέλουν να πετύχουν με τη συκοφαντία είναι η προσωπική τους προβολή, καθώς και η συνέχεια ενός καθεστώς ανομίας και έλλειψης συνεννόησης που υπάρχει εδώ και καιρό. Το Δημοτικό Συμβούλιο διά στόματος του Δημάρχου κ. Καλογιάννη έχει επισημάνει τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στη δομή και γι’ αυτόν τον λόγο δημιουργήθηκε και διαπαραταξιακή επιτροπή, στην οποία μετέχει και ο νέος Διοικητής, που με απόλυτη συνεννόηση προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί. Φτάσαμε στο σημείο πριν λίγους μήνες στη δομή να απαγορευτεί στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας και στους δημοτικούς συμβούλους η είσοδος, παρόλο που το Δημοτικό Συμβούλιο είναι το ανώτατο όργανο του Δήμου. Αυτά έπρεπε κάποια στιγμή να τελειώσουν και πολύ καλά έπραξε η κυβέρνηση και έβαλε διοικητές για να υπάρχει συνεννόηση για τα προβλήματα που έχουν οι αιτούντες άσυλο, αλλά και η κοινωνία. Σε παλαιότερη επικοινωνία που είχα με τους δύο προέδρους των περιοχών Μάνδρας και Κουτσοχέρου κ. Καδόγλου και κ. Φονιά, μου επισήμαναν τα πολλά προβλήματα που δημιουργούνται στην περιοχή από την παραβατική συμπεριφορά κάποιων αιτούντων άσυλο, από ζωοκλοπές και κλοπή στις καλλιέργειες μέχρι και υγειονομικής φύσεως προβλήματα. Οι ίδιοι ήθελαν να υπάρχει συνεννόηση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και θεωρούν ότι για πρώτη φορά η πολιτεία κινήθηκε στη σωστή κατεύθυνση. Θεωρώ ότι η κοινωνία έχει βάλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας αυτές τις δήθεν πρωτοβουλίες μίσους όπως τελικά εξελίχθηκαν...
Με εκτίμηση
Κώστας Αργυρόπουλος,
δημοτικός σύμβουλος Λάρισας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass