Ωρα να δείξετε αν αγαπάτε τον Τύρναβο

Δημοσίευση: 07 Νοε 2023 13:20

Από τον Τάσο Ψύρρα*

ΤΥΡΝΑΒΟΣ:Μια πόλη που αντιστέκεται σε πείσμα πολλών που δεν θα ήθελαν να υπάρχει.

Είναι φανερό πως ο Τύρναβος παρόλο που είναι η δεύτερη πόλη σε πληθυσμό στον νομό Λάρισας έχει υποστεί τις περισσότερες κρατικές επεμβάσεις που λειτουργούν απαξιωτικά εις βάρος του πολίτη από το 2009 και μετά.
Είναι η μόνη πόλη που την στέρησαν οι εκάστοτε κυβερνήσεις που «αγαπούν» και «σκέφτονται» τον πολίτη, την Εφορία, το Δημόσιο Ταμείο, τη ΔΕΗ, τα σχολεία που από 7 έγιναν πέντε, τα καλά τμήματα που είχε το ΕΠΑΛ, την Αλφα Τράπεζα και τώρα συζητιέται και το κλείσιμο της Εθνικής.
Κι εδώ είναι πλέον το μεγάλο πρόβλημα-κοροϊδία. Η Εθνική Τυρνάβου με 50 χρόνια παρουσία πρέπει να κλείσει γιατί μπαίνει μέσα οικονομικά η τράπεζα. Αυτοί που χρηματοδοτήθηκαν από τους μικροκαταθέτες για να μην κλείσουν το «μαγαζί», τώρα που άρχισαν να πατάνε γερά στα πόδια τους, δεν τους έχουν ανάγκη, αδιαφορούν και δείχνουν τη γαϊδουριά τους και τη στυγνή αντίληψη που έχουν για τη ζωή του πολίτη. Και να μην το ξεχνάμε, με τη συμμετοχή του «ανθρωπίνου» προσώπου της κυβέρνησης.
Ο πρωθυπουργός μας είπε πως η Θεσσαλία θα ανασυγκροτηθεί, ο Αυγενάκης μας είπε πως αν δεν ψηφίσουμε Αγοραστό, η Θεσσαλία θα δυσκολευτεί να απορροφήσει χρήματα.
Και πώς μπορούν να στηρίξουν τα λεγόμενά τους; ΑΠΛΑ Κλείνοντας Τράπεζες ΚΑΙ Υπηρεσίες. Τόσο «ανθρώπινα».
Αυτό φάνηκε στη σύσκεψη που διοργάνωσε για την Εθνική Τράπεζα ο Εμπορικός Σύλλογος Τυρναβου.
Η συμμετοχή των φορέων μικρή. Μόνη βουλευτική παρουσία η κυρία Λιακούλη, που δείχνει ότι θέλει να «σηκώσει» το θέμα, και μπράβο της, μετά η πρώτη τοποθέτηση του κυρίου Κόκκαλη στη Βουλή για την Τράπεζα, μετά μια υποτυπώδης παρουσία της Περιφέρειας με τον Αντρέα Μπρέζα που εκπροσωπούσε και το Επιμελητήριο και ύστερα το χάος. Κανένας άλλος βουλευτής δεν εμφανίστηκε ειδικά από την κυβέρνηση-ο κύριος Κέλλας για παράδειγμα πήρε τηλέφωνο, ότι δεν μπορεί να παρευρεθεί, (για να μην ξεχνιόμαστε ήταν πρώτος βουλευτής σε ψήφους και στον Τύρναβο), ο κύριος Χαρακόπουλος συμμετείχε δια εκπροσώπου, ο κύριος Καπετάνος δεν εμφανίστηκε γιατί μάλλον είχε κι αυτός ανειλημμένες υποχρεώσεις μάλλον στα Φάρσαλα, και μετά η Δημοτική Αρχή της πόλης απούσα εντελώς. Ο Κύριος δήμαρχος επικαλέστηκε τη μη παρουσία του, λόγω κορονοϊού της συζύγου, λες και δεν υπήρχαν αντιδήμαρχοι να παρευρεθούν κι από κει και πέρα το απόλυτο τίποτα.
Και ερχόμαστε επί του προκειμένου. Θέλετε κύριοι παρόντες και απόντες να βοηθήσετε ουσιαστικά έστω και μια φορά την πόλη να μην πέσει κι άλλο πιο χαμηλά;
Τώρα είναι η ώρα να το δείξετε...

* Τάσος Ψυρρας
Πρώην πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου
Και πρώην πρόεδρος
Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass