Φτηνοί οικισμοί στη Λάρισα

Δημοσίευση: 27 Ιαν 2012 2:10 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:53
Αγαπητή Ελευθερία,
Μετά την πετυχημένη δημιουργία του πανέμορφου οικισμού που έγινε από το δήμαρχό μας πέριξ της Λάρισας για τους πολύτεκνους τσιγγάνους και έφερε την πολυπόθητη αποσυμφόρηση στα Νταμάρια της Ν. Σμύρνης, όπου σε μια λακκούβα κατοικούν 4.500 στιβαγμένοι κάτοικοι (αλήθεια τι έγιναν εκείνα τα 650.000 ευρώ που είχε εξασφαλίσει ο δήμαρχός μας για την αγορά γης για τον οικισμό;), μια νέα φαεινή πρόταση μας ήρθε!
Με την αρχή της νέας χρονιάς μας υποσχέθηκε (με τις υποσχέσεις δεν χάνεις και τίποτα) τη δημιουργία και νέου οικισμού, αυτή τη φορά για τους φτωχούς δημότες οι οποίοι θα στεγάζονται έναντι ενός συμβολικού ενοικίου.
Φαντάζομαι ότι αυτός ο νέος οικισμός που θα είναι καλύτερος από αυτό των τσιγγάνων, θα πρέπει να είναι σε μέγεθος μιας μικρής Λάρισας γιατί οι φτωχοί και άστεγοι δημότες είναι ουκ ολίγοι. Προτείνω ο νέος οικισμός να είναι κοντά στην πόλη ώστε να είναι δυνατή η καθημερινή επικοινωνία με αυτή, μέσω του τράμ ή ακτοπλοϊκώς μέσω του λιμανιού του ποταμού και όχι μακριά, για να μη απαιτείται η μετακίνηση του δημοτικού αεροπλάνου.
Υ.Γ. Για όσους ξεχνούν ο δήμαρχός μας, είχε υποσχεθεί παλιότερα εκτός της δημιουργίας οικισμού για τους τσιγγάνους, τη δημιουργία τραμ περιφερειακά της πόλης και την αγορά δημοτικού αεροπλάνου!
Κώστας Ζέβλας
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass