Ανιστόρητοι υβριστές

Δημοσίευση: 08 Ιουν 2012 3:05 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:35
Προσωπικά δεν περίμενα από τους ενόχους της τριακοχταετίας, καμία διαμαρτυρία γι’ αυτά τα λόγια που ακούστηκαν από επίσημα στόματα πολιτικών και δημοσιογράφων της Ευρώπης σε βάρος της Ελλάδας και του ελληνικού λαού.
Τα ανιστόρητα και αλήτικα αυτά λόγια για τον ελληνικό λαό, βγαίνουν από ανεγκέφαλους, ανιστόρητους και αγράμματους ανθρώπους. Και όμως τα λόγια αυτά ειπώθηκαν από ανθρώπους στα τηλεοπτικά κανάλια που καθορίζουν τις τύχες των λαών. «Ποιοι πρέπει να ζήσουν και ποιοι πρέπει να πεθάνουν».
Όλοι αυτοί οι υβριστές, μας σβήνουν από τον παγκόσμιο χάρτη σαν Ελλάδα – κακώς η Ελλάδα υπάρχει – με έναν λαό άχρηστο, τεμπέλικο και διεφθαρμένο και κακώς τους δώσαμε και τους δίνουμε χρήματα του εργαζόμενου λαού της Ευρώπης!
Πάνω σε αυτά τα λόγια, απαντώ στους ανεγκέφαλους αυτούς ανθρώπους, που είναι φύλακες των τραπεζών, των τοκογλύφων και του κεφαλαίου γενικά, ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα ιστορική με πολλές περγαμηνές που δεν τις έχει καμιά χώρα, που οι ίδιοι αυτοί ανήκουν. Ο ελληνικός λαός είναι υπερήφανος λαός, δυναμικός, εργατικός, παραγωγικός, ευεργετικός και δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του.
Το 1940 τον φοβέρισε μια ναζιστική αυτοκρατορία των 50 εκατομμυρίων ότι μπαίνει στην Ελλάδα ετσιθελικά στρατιωτικά, για να πιει καφέ στην Αθήνα. Ο ελληνικός λαός όμως των 6 εκατομμυρίων με τα λιανοντούφεκα τους είπε το «Μολών λαβέ». Που οι ανιστόρητοι υβριστές δεν το γνωρίζουν. Και στην ολομέτωπη επίθεσή του, στις 28 Οκτωβρίου του 1940, οι ένδοξος ελληνικός λαός τους τσάκισε εκεί στα σύνορα, χωρίς να βάλουν το πόδι τους μέσα σε ελληνικό έδαφος και τους κυνήγησε με 186 νικηφόρες ημέρες, 200 χιλιόμετρα στον χώρο τους. Αυτά τα λίγα για τους υβριστές μας που νομίζουν τώρα, ότι θα μας αγοράσουν σαν Ελλάδα και λαό με το μαύρο χρήμα που τόσα χρόνια μας κλέβουν και τώρα δεν δέχονται καν έλεγχο από πού είναι αυτό το χρέος. Και επειδή ο κλέφτης είναι πολύ ισχυρός μας περιφρονεί. Αυτά τα λίγα τα τωρινά.
Αλλά από εδώ από την Ελλάδα μεταλαμπαδεύτηκαν όλα τα στοιχεία που συγκροτούν μια χώρα και έναν λαό. Εδώ γεννήθηκαν οι μεγάλοι άνθρωποι που έδωσαν τη μόρφωση και την ανθρωπιά και τη λέξη Δημοκρατία. Και σήμερα ακόμα το δείχνουμε αυτό στην εφευρετικότητα και στην επιστήμη γενικά. Στο εσωτερικό της χώρας αλλά και στο εξωτερικό οι Έλληνες της διασποράς βρίσκονται στην κορυφή της επιστήμης με τους εκεί ντόπιους επιστήμονες.
 Ναι! σε πιο σημείο φθάνει η εξαθλίωση και η αδυναμία του συστήματος να απορροφήσει όλο το επιστημονικό δυναμικό όλων των κλάδων. Έρχεται σήμερα η Μέρκελ και στη νεολαία των χωρών – που αυτή εξαθλίωσε – τους καλεί να πάνε στη χώρα τους, τους προσφέρει επί πληρωμή Άσυλο! να εκπαιδευτούν σε διάφορους κλάδους! Γι’ αυτό κάθε μέρα χάνουμε την επιστημονική νεολαία μας αλλοδαπούς στη Γερμανία, στα μεγάλα επίβουλα σχέδια της Μέρκελ. Ο λαός μας στην έσχατη ανάγκη χρησιμοποιεί τη δύναμή του και την αυτοθυσία του. Στις εθνικές εκλογές χρησιμοποιεί την περίσκεψή του, την καθημερινή βίωσή του και το ορατό αύριο χωρίς υποσχέσεις και εκβιασμούς – από τους βιαστές του – αποφασίζει.
 Υ.Γ. Ως αναφορά για το μέσα ή το έξω, ενώ στο ένα θα δεινοπαθήσουμε, πολλές δεκαετίες στο άλλο να φύγουν από το προσκήνιο όλοι αυτοί που έχουν στο μυαλό τους τις ευκαιρίες για να αρπάξουμε και – Γαία πυρί μυχθίτω – αυτά που κάνουν για πολλές δεκαετίες και μας έφθασαν στο γκρεμό. Από την άλλη τα ελεύθερα επιστημονικά μυαλά απαλλαγμένα από δεσμά ετών κεφάλαια κρατών θα ορθοποδήσουμε πάρα πολύ νωρίτερα. Είμαστε ελλειμματικοί στο ισοζύγιο 10 με 13% στα είδη διατροφής, γάλα, κρέας και μέχρι μαιδανό από το εξωτερικό στα αγροτικά ανεξαιρέτως προϊόντα. Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι πετάχτηκαν στους δρόμους χωρίς δουλειά, και καταναλώνουμε τα παγκόσμια αγροτικά προϊόντα με μεσάζοντες τους αετονύχηδες της Ευρώπης. Αν όλα αυτά, καταγγελθούν, κρατικές και ιδιωτικές συμβάσεις, όλη η Ελλάδα θα παράγει. Τίποτα δεν θα μας λείπει. Ο κάθε οικογενειάρχης της υπαίθρου θα απασχολεί και τα σχολοπαίδια του Δημοτικού. Τίποτα από αυτά δεν θα μας λείψει. Μόνον θα λείψουν από τη μέση τα τραστ, τα μονοπώλια, οι μιζαδόροι, οι παράνομοι, το διεφθαρμένο κρατικό αλισβερίσι και όλοι οι λαθρέμποροι. Έτσι μπορούν να ανασάνουν όλοι οι επαγγελματίες, αδειάζοντας τις βιτρίνες και τις αποθήκες τους από τα είδη ρουχισμού, υπόδησης κ.λπ. Τότε ο λαός μας θα δείξει την ατομική και εθνική αξιοπρέπεια. Θα περισσεύει εργασία στον τόπο του και όχι εργάτης για τα δουλοπάζαρα της κάθε Μέρκελ. Όλα αυτά δεν είναι καμιά ονειρεμένη φαντασία, αλλά ο προβληματισμός και σύλληψη από απλούς ανθρώπους Έλληνες εργαζομένους.
Αυτά από έναν απλό άνθρωπο που βίωσε πάρα πολλά επαγγέλματα στο πέρασμα της ζωής του εντός της Ελλάδας μας.
Ο πάντα αγωνιστής Χαρίλαος Πολύμερος
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass