Επανεκκίνηση ή παρακμή;

Δημοσίευση: 13 Ιουν 2012 2:27 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:36
 Η χρεοκοπία στην Ελλάδα θεωρείται σαν φυσικό φαινόμενο, σαν ένας σεισμός π.χ., όπου κανένας δεν έχει την ευθύνη. Σ’ αυτό συμβάλλουν καθοριστικά τα καθεστωτικά ΜΜΕ, με την καταιγιστική και ανηλεή διαστρέβλωση, παραπληροφόρηση και αριστοτεχνική πλύση εγκεφάλου που υποβάλλουν τους Έλληνες.
Γι’ αυτό άλλωστε και πολιτικοί οι οποίοι θα έπρεπε τώρα να έδιναν λόγο στην Ελληνική Δικαιοσύνη περιφέρονται στα κανάλια αυτοσαρκαζόμενοι, παρθενογεννημένοι και κουνώντας το δάκτυλο μας απειλούν ότι αν δεν τους ξαναψηφίσουμε για να ολοκληρώσουν την καταστροφή μας... θα καταστραφούμε! Ο Ιονέσκο είναι ανεπαρκής να περιγράψει αυτό το θέατρο του παραλόγου.
Το προεκλογικό τους σλόγκαν «παραμονή στο ευρώ πάση θυσία», είναι ανόητο και επικίνδυνα αφελές.
Παραπέμπει σε αδιέξοδο και φυλάκιση εντός της ΕΕ.
Καταμαρτυρεί την πρόθεση της πολιτικοεπιχειρηματικής τάξης των μεταπρατών, της «κλίκας» του μνημονίου, να θυσιάσουν τον ελληνικό λαό για τα δικά τους συμφέροντα. Αναρωτιέμαι οι Βρετανοί, Σουηδοί, Δανοί και λοιποί, Ευρωπαίοι δεν είναι; Γιατί διάλεξαν άραγε να απέχουν από το ευρώ; Μήπως γιατί δεν ήθελαν να είναι υπόδουλοι της Γερμανίας, υποκείμενοι σε οικονομική και κοινωνική λεηλασία των χωρών τους; Αυτό δεν συμβαίνει στις χώρες του ευρωπαϊκού νότου;
Το ελληνικό κόμμα της παρακμής ΝΔΠΑΣΟΚ μας πουλάει έναν εκχυδαϊσμένο ευρωπαϊσμό όπου η Ελλάδα ως μέλος μία κλειστής λέσχης υπόκειται σε υποταγή διά ροπάλου στα όρια της διαστροφής.
Είτε δεξιοί, είτε αριστεροί, κομουνιστές ή εθνικιστές, οι Έλληνες που πένονται και δυστυχούν έχουν τη δυνατότητα να σπάσουν τα δεσμά τους από το φόβο και τη δουλεία που επιβάλλουν τα ψευτοδιλήμματα των εμπόρων του φόβου, καταψηφίζοντας τους δυνάστες μας. Υπάρχουν κόμματα αδοκίμαστα, άφθαρτα, αντισυστημικά-ακόμα-σε όλες τις αποχρώσεις. Το πραγματικό δίλημμα είναι θα πάμε μπροστά ή θα μείνουμε στα ίδια. Αν θα δώσουμε μία ευκαιρία στην ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.
Γιατί στο φινάλε μπορεί να είναι το ευρώ που θα μας εγκαταλείψει. Και θα βρεθούμε και χρεοκοπημένοι και εξευτελισμένοι.
Α. Αργατζόπουλος-Αρχιτέκτονας
υποψ. βουλευτής Ανεξάρτητων Ελλήνων
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass