Με την εύθυμη ματιά….

Πάρτο αλλιώς...

Δημοσίευση: 16 Ιουλ 2011 3:06 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:17
 *Στις παραλίες, αδελφοί, στις παραλίες! Πάτα με να σε πατώ, θα γίνει κι αυτό το Σαββατοκύριακο. Δικαιολογημένα θα στριμωχθούμε πάλι στις ξαπλώστρες σαν τα πρόβατα αφού μέχρι και την Τρίτη το θερμόμετρο δεν ξεκολλάει από το 40άρι. Το ιδανικό θα ήταν να βουτήξουμε από σήμερα και να βγάλουμε το κεφαλάκι την Τρίτη το απόγευμα από τη θάλασσα. Μακροβούτι. Σαν κι αυτά που βλέπαμε στο παρελθόν να κάνει ο Μητσοτάκης. Βουτούσε στα Χανιά και έβγαινε στην Καζαμπλάνκα!
* * *
*Εδώ χρεοκοπούμε και αυτοί κάθονται και μαλώνουν επειδή του ξέφυγε του Βενιζέλου μια κουβεντούλα. Εντάξει μωρέ, υπουργός Εθνικής Άμυνας ήταν μέχρι πρότινος ο αντιπρόεδρος. Είχε καλομάθει να τους έχει όλους σούζα οπότε, σου λέει, δεν ζητάω και από την αντιπολίτευση στρατιωτική πειθαρχία; Και αμέσως έπεσαν όλοι οι άλλοι να τον φαν. Σιγά. Δεν είπε δα και στον Πάγκαλο να τους αμολήσει τα τανκς...
* * *
*Αγαπητέ Ευάγγελε μη χολοσκάς, έτσι κι αλλιώς με στρατιωτική πειθαρχία οδεύουμε στη χρεοκοπία... Ουπς συγγνώμη, στην επιλεκτική χρεοκοπία. Ανάθεμα και αν έχουμε καταλάβει τη διαφορά, βέβαια, αφού απλοί πολίτες και οικονομικά μυαλά ψάχνουμε εδώ και μέρες στα λεξικά και δεν βρίσκουμε τίποτα. Τι πράγμα κι αυτό με τον εκάστοτε Έλληνα υπουργό Οικονομικών...Μόνο αυτός κατέχει την απόλυτη αλήθεια, όλοι εμείς οι άλλοι που δεν τη βλέπουμε είμαστε πάντα τα κουτορνίθια!
* * *
*Χιχιχι...Τον έκαψε τον Βενιζέλο ο Γιώργος. «Όλα εδώ πληρώνονται» θα σκέφτηκε και τον έβαλε να βγάλει το φίδι από την τρύπα την ώρα που ο ίδιος κρύβεται πίσω απ’τον παχύ του ίσκιο. Και τώρα πια βλέπει τον αντιπρόεδρο-δελφίνο να δίνει καθημερινά λυσσαλέα μάχη. Όχι τόσο για τη σωτηρία της χώρας όσο για τη διάσωση της πολιτικής του καριέρας. Το κρύο πιάτο της εκδίκησης έχει σερβιριστεί. Διά χειρός Τζορτζ. Καλή σας όρεξη, κύριε Βενιζέλε...
* * *
*Ακόμη να κοπάσουν οι διαμαρτυρίες των βουλευτών για την κίνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να επιστρέψει το αυτοκίνητό του. Όχι που νόμιζαν μερικοί ότι θα τα γυρίσουν σιγά-σιγά κι άλλοι! Ο Στυλιανίδης μάλιστα τον αποκάλεσε «χομπίστα». Για καλό μας το είπε; Δεν ξέρω εσείς τι λέτε, προσωπικά πάντως προτιμώ ο βουλευτής να βλέπει την πολιτική ως χόμπι παρά ως μέσο για γρήγορο και αχόρταγο πλουτισμό. Και αφήστε τους να λένε «έχω διάθεση για προσφορά» και γαλαζοπράσινα άλογα.
* * *
* «Φτωχαίνει κι άλλο ο δημόσιος υπάλληλος» έγραφε χθες η εφημερίδα στο πρωτοσέλιδο. Βρε τον καημένο τον δημόσιο υπάλληλο...Το γράφω και ακόμη τσιμπιέμαι ρε παιδιά! Είναι αλήθεια αυτό που ζούμε ή θα ξυπνήσουμε όπου να’ναι και θα τον ξαναδούμε τον βολεμένο να βαριέται που ζει, να βάφει νύχια και να μας κοιτά ειρωνικά στην ουρά; Ότι θα αναπολούσαμε τέτοιες ηρωικές στιγμές...
* * *
*Αυτό θα πει να έχεις επιτυχημένο δήμαρχο. Μέχρι και τα γειτονάκια μας οι Βολιώτες βγαίνουν στα ραδιόφωνά τους και ζητούν έναν δήμαρχο σαν τον Τζανακούλη. Δεν το βγάζω εγώ τώρα από το φτωχό μου το μυαλουδάκι, μας τα έλεγε χθες στενότατος συνεργάτης του πρώτου πολίτη της Λάρισας με τον ίδιο να είναι παρών στην κουβέντα και να το επιβεβαιώνει. Και επειδή δήμαρχος Βόλου δε γίνεται να είναι ένας Λαρισαίος, τι μας μένει; (Το νου σου, Αγοραστέ!).
* * *
*Από τον Χατζηγιάννη του Λουκά Κατσαρού στη Φωτεινή Δάρρα του Κώστα Αγοραστού. Τι να κάνεις; Οικονομική κρίση, τις πολιτιστικές εκδηλώσεις στα παράλια Λάρισας δεν θα άγγιζε; «Το μπάτζετ μειώθηκε αλλά η κουλτούρα αυξήθηκε» η απεικόνιση της πραγματικότητας διά στόματος Αντώνη Γκουντάρα. Κουλτούρα για να φεύγουμε έχει γίνει η δουλειά!
* * *
*Σουρεαλιστικό είναι να ακούς μεσημεριάτικα τα παιδιά της ΚΝΕ εκεί στο κτίριο της Πανός να σου λένε για το δικαίωμα των εργαζομένων στις διακοπές, ενώ ακριβώς από κάτω στα καφέ στον πεζόδρομο γίνεται ο κακός χαμός.
* * *
*Ο Ολυμπιακός Βόλου κέρδισε εκτός έδρας στην Ευρώπη, ο Αχιλλάκος το έπαιξε;
* * *
*Με την αρίθμηση των θέσεων στο Κηποθέατρο, εντάξει, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Είμαστε αναγκασμένοι να στείλουμε τη μαμά ή τη θεία δύο ώρες νωρίτερα να προλάβει και ηλιοθεραπεία. Τουλάχιστον να μην ακούγονται μουσικές από έξω την ώρα των παραστάσεων, γίνεται; Γιατί προχθές ούρλιαζαν ο Καπουτζίδης και η «Ζουμπουλία» κι εμείς ακούγαμε ζεμπεκιές! Ήμαρτον...
* * *
*Αυτοί όπως πάνε θα επιτρέπουν να πωλείται ψωμί και στα κομμωτήρια, πρόεδρε... Παρεμπιπτόντως είδατε πώς δουλεύουν τα κομμωτήρια; Όπως αυτό στη Θεσσαλονίκη που τα κορίτσια κουρεύουν τόπλες τους πελάτες. Εκεί κι αν έχει ψωμί η δουλειά!
* * *
*Πόσες υποβαθμίσεις και πόσες περαιώσεις χωράνε ακόμη σ’αυτή τη χώρα; Αμέτρητες. Άντε δώστου πάλι τελεσίγραφο για 500.000 φορολογούμενους να τρέξουν να περαιώσουν. Και τι να σώσουν; Τι άλλο θα δουν τα ματάκια μας...
* * *
*Δόλιε Τριανταφυλλόπουλε, τι σου ’μελλε να πάθεις. Εσύ έδινες μάχες για τα φρουτάκια και τώρα το Δημόσιο ετοιμάζεται να δώσει άδειες για 35 χιλιάδες «μηχανάκια». Έτσι είναι, στη δημοσιογραφική δουλειά η δικαίωση αργεί να ’ρθει.
* * *
*Αποδοκίμασαν τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Κώστα Σπηλιόπουλο στην Καλαμπάκα. Εμ, πού πας κι εσύ δίπλα-δίπλα με τη Σούλα;
* * *
*Μέσα σ’ένα χρόνο 120.000 παραπάνω άνεργοι στον ΟΑΕΔ, έφτασαν τους 687.000. Άμα έχεις μεγάλους στόχους, πας για το εκατομμύριο, Γιώργο!
* * *
*Μα να πετάξουν εκεί στην Καλαμάτα μπουκάλια με νερό στην ωραιοτάτη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου; Μήπως ήθελαν να ξεδιψάσει το κορίτσι ή είχαν κατά νου τίποτα πιο πονηρό;
* * *
*Δικηγόρος Αθηνών καθυστέρησε να πάει στη δίκη επειδή άργησε στη... λαϊκή! Μπορεί να έχασε την υπόθεση αλλά θα έφαγε αγγουροντομάτα σπέσιαλ το παιδί.
* * *
*ΜΗΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΓΕΡΤΗΡΙΟ-ΣΙΩΠΗΤΗΡΙΟ; ΗΜΙ-ΑΝΑΠΑΥΣΗ!
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass