ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΟΦΥΛΑΚΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ:

Προσευχόμαστε να ορθοποδήσει επιτέλους η Δασική Υπηρεσία

Δημοσίευση: 24 Αυγ 2016 8:33

Με την ευκαιρία του σημερινού εορτασμού του Αγίου Ιερομάρτυρα Κοσμά του Αιτωλού, ο οποίος με την από 27 Αυγούστου 2009, Πράξη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδας, ορίστηκε ως «ο Προστάτης Άγιος της Δασικής Υπηρεσίας της Ελλάδος και των υπαλλήλων αυτής» ο σύλλογος δασοφυλάκων Κεντρικής Ελλάδας με ανακοίνωσή του σημειώνει:

«Δυστυχώς για μια ακόμη φορά, χάριν στις «άοκνες» προσπάθειες καρεκλοκένταυρων των υψηλά ιστάμενων υπηρεσιών, ο εορτασμός του προστάτη μας Αγίου, δεν θα είναι λαμπρός και πανηγυρικός όπως αρμόζει. Δεν είναι καν επίσημη αργία για την Δασική Υπηρεσία και το προσωπικό της.

Οι δασικοί υπάλληλου όλων των κλάδων, χάριν αιτήματος των οποίων έγινε η ανακήρυξη του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, του «Πατροκοσμά» όπως τον γνωρίζουμε οι περισσότεροι, θα γιορτάσουμε τον προστάτη μας Άγιο, όπως του αρμόζει, έστω και χωρίς επίσημη αργία. Άλλωστε ποτέ δεν μας απασχόλησαν οι αργίες, οι Κυριακές ή οι εορτές. Θα τον εορτάσουμε και θα τον τιμήσουμε εκεί που του αρμόζει και εκεί που και ο ίδιος θα ήθελε. Στα βουνά και στα δάση της πατρίδας μας, τα οποία ορκιστήκαμε να προστατεύουμε.

Προσευχόμαστε όπως οι ικεσίες του προς τον Ύψιστο, εισακουστούν τόσο από τον Αθάνατο Θεό, όσο και από τους «κρατούντες» και να ορθοποδήσει επιτέλους η Δασική μας Υπηρεσία. Φυσικά για να συμβεί αυτό, θα πρέπει όλοι οι υπάλληλοι της Δασικής Υπηρεσίας, να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε αυτό να γίνει πραγματικότητα.

Αν μη τι άλλο, το χρωστάμε στις χιλιάδες των πτυχιούχων ανέργων συναδέλφων μας, όλων των κλάδων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass