Σεμινάριο για τα φαρμακευτικά φυτά

Δημοσίευση: 01 Δεκ 2014 21:33 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 19:46

 

 

Το ΚΠΕ Κισσάβου – Ελασσόνας, στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «Κέντρα εκπαίδευσης για το περιβάλλον και την Ααειφορία – Δράσεις δια βίου μάθησης για τους ενήλικες» μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και δια βίου μάθηση»  με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – Ε.Κ.Τ.) και εθνικών πόρων, διοργάνωσε σεμινάριο με θέμα «Αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά».

Οι δραστηριότητές του πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Κισσάβου – Ελασσόνας στην Αγιά και συμμετείχαν 45 ενήλικες προερχόμενοι από την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Στο σεμινάριο έγινε αναφορά σε θέματα όπως: αξιοποίηση και χρήσεις αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών, καινοτόμες καλλιέργειες: παραγωγή, πιστοποίηση και εμπορία αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών, αναγνώριση τοπικών αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών, η χρήση των βοτάνων στην ζωή μας καθώς και, παρασκευή προϊόντων από αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά. Ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των συμμετεχόντων για τη δυνατότητα ανάπτυξης  βιώσιμων καλλιεργήσιμων πρακτικών των αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών, της χώρας μας, μέσα από το πνεύμα της αειφορικής διαχείρισης του περιβάλλοντος.

 

 

 

 

 

           

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass