FAN FICTION: Ταινία Spider-Man χωρίς τον Spider-Man

Δημοσίευση: 21 Ιουν 2017 0:52

Καλά τα νέα για τους φίλους των κόμικς! Καινούρια ταινία ετοιμάζει η Sony για το 2018, με πρωταγωνιστές μια πληθώρα φίλων και εχθρών του Spider-Man, χωρίς, όμως, να συμμετέχει ο ίδιος.

Από τις αρχές της δεκαετίας του ‘60 όπου πρωτοεμφανίστηκε ο Άνθρωπος-Αράχνη μέχρι και σήμερα, έχει έρθει αντιμέτωπος με τόσους πολλούς διαφορετικούς χαρακτήρες, που έφτασε να δημιουργηθεί ένα μικρό σύμπαν γύρω από αυτόν. Ένα σωρό αξιόλογοι ήρωες και αντίπαλοι συνθέτουν αυτό το παζλ, ο καθένας με τις δικές του ιστορίες και ιδιαιτερότητες.
Η αρχή γίνεται με την ταινία Venom που θα δούμε στους κινηματογράφους τον ερχόμενο Οκτώβριο, με πρωταγωνιστή έναν από τους μεγαλύτερους αντιπάλους του Spider-Man, με τον Tom Hardy (τον Bane από την ταινία «The Dark Knight Rises») να ενσαρκώνει τον αιμοδιψή εξωγήινο. Στη συνέχεια έχουμε μέσα στο ‘18 την επόμενη παρόμοια ταινία, την «Silver & Black». Εκεί θα παρακολουθήσουμε τις περιπέτειες δύο γυναικών που σχετίζονται με τον δημοφιλή ήρωα. Η πρώτη είναι η Silver Sable, κυνηγός επικυρηγμένων και μισθοφόρος, που στην ταινία οργώνει τις χώρες της Λατινικής Αμερικής αναζητώντας τη Black Cat, τη διαβόητη διαρρήκτη και ένα από τα μεγάλα κεφάλια του υποκόσμου, που γνωρίσαμε στα ελληνικά κόμικς ως «Μαύρη Γάτα».
Αν και το ακριβές σενάριο και το καστ των ηθοποιών  δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί επίσημα, έχουν ήδη κυκλοφορήσει φήμες στο ίντερνετ, που κάνουν λόγο για πιθανή εμφάνιση μιας πληθώρας γνωστών χαρακτήρων από τα κόμικς του Spider-Man.
Περισσότερες λεπτομέρειες για την ταινία θα μάθουμε μέσα στο καλοκαίρι, αλλά να θυμάστε ότι το διαβάσατε πρώτα εδώ!

 

• Του Γιάννη Νικολάου
nikolaou.animator@gmail.com

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass