Έρχεται ανανεωμένο το iOS 9

Δημοσίευση: 04 Αυγ 2015 13:28

Νέες πληροφορίες αναφέρουν, ότι το νέο λογισμικό της Apple το iOS 9 θα είναι έτοιμο και επίσημα πλέον τον επόμενο μήνα. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μορφή beta, δηλαδή δοκιμαστικά, για όσους επιθυμούν να το εγκαταστήσουν, αλλά θέλει αρκετή προσοχή σε αυτή την απόφαση καθώς οι δύο δοκιμαστικές εκδόσεις έχουν αρκετά προβλήματα.

Το νέο λογισμικό θα έχει επανασχεδιασμένες αρκετές εφαρμογές καθώς και η λειτουργικότητα του ειδικά για τα iPad θα είναι πλέον εξελιγμένη. Με το νέο iOS θα υπάρξουν αρκετές νέες προσθήκες, οι οποίες θα δίνουν μια διαφορετική αίσθηση στις συσκευές των χρηστών. Για όσους έχουν αυτή τη στιγμή συσκευές με εγκατεστημένο από το εργοστάσιο το iOS 8, θα μπορέσουν να δεχθούν και τη νέα αυτή ενημέρωση κανονικά.

Η εταιρία επισημαίνει ότι για να ανταγωνιστεί την Google, πρέπει να αναβαθμίσει το λειτουργικό Siri στο νέο λογισμικό, να το κάνει πιο έξυπνο και πιο ευέλικτο. Έτσι γίνονται αρκετές προσπάθειες ώστε το Siri να γίνει 40% πιο γρήγορο και 40 % πιο έγκυρο.

Αναβάθμιση θα πραγματοποιηθεί και στο Apple Maps το οποίο θα είναι καλύτερα δομημένο, αλλά και η λειτουργικότητα των συσκευών ( multitasking) θα αναβαθμιστεί και φυσικά δεν θα μοιάζει με αυτή της αναβάθμισης του 2010 στο iOS 4.

Ακόμα και η διάρκεια της μπαταρίας θα αυξηθεί, μέσω μιας νέας προσθήκης με όνομα Power Mode η οποία θα μπορεί να εξοικονομεί μια ώρα περισσότερη ενέργεια. Οι κατασκευαστές βρήκαν τρόπο να "ξεζουμίσουν" μέχρι και την τελευταία σταγόνα της μπαταρίας για καλύτερη απόδοση.

Το νέος iOS θα διαφέρει ακόμα και στον όγκο που θα κατέχει εξυπηρετώντας πλέον αυτούς που έχουν συσκευή μικρής χωρητικότητας. Σε σύγκριση με το iOS 8 που κατείχε χωρητικότητα 4,5 GB το νέο λογισμικό θα έχει μόνο 1,3 GB.

I.Π

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass