Περιζήτητος ο Marc Marquez

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ

Δημοσίευση: 13 Οκτ 2019 15:14

Το συμβόλαιο του Marc Marquez με την Honda, με την οποία αγωνίζεται σε όλη του την καριέρα, λήγει στα τέλη της επόμενης χρονιάς.
Όταν θα λήξουν και όλα τα συμβόλαια των υπολοίπων αναβατών άλλωστε. Και παρά το ότι ούτε η Honda, αλλά ούτε και ο Marquez έχουν αναφερθεί στις συζητήσεις τους περί ανανέωσης, οι φωνές από το paddock λένε ότι αυτές έχουν ξεκινήσει.

Και δεν έχουν ξεκινήσει τώρα, που ο Ισπανός στέφθηκε και πάλι Παγκόσμιος Πρωταθλητής, αλλά εδώ και μερικούς μήνες! Κάτι που σημαίνει ότι είναι ήδη σε προχωρημένο στάδιο κι έτσι είναι αρκετοί αυτοί που πιστεύουν ότι ο Marc δεν θα αλλάξει στρατόπεδο και θα μείνει με την Honda για άλλα δύο χρόνια.
«Από τη μεριά μας θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να νιώθει σαν στο σπίτι του και να μην σκεφτεί να φύγει», έλεγε ο Alberto Puig, ο Team Manager του HRC.
Υπήρχαν φήμες παλιότερα ότι η Ducati θα μπει πολύ γερά στο παιχνίδι της απόκτησης του Marc, προσφέροντας πολλά εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο στον Ισπανό. Όπως φαίνεται όμως, η Honda είναι αποφασισμένη να κρατήσει τον οδηγό της πάση θυσία και η ανανέωση του συμβολαίου του είναι βασική τους προτεραιότητα.
Δεν είναι μόνο ότι ο Marc τους έχει δώσει 6 τίτλους στη μεγάλη κατηγορία τα τελευταία 7 χρόνια, είναι και το γεγονός ότι πάνω του έχει χτιστεί η RC213V.
Όπως γίνεται φανερό σε κάθε GP, κανείς – πλην του Marquez – δεν μπορεί να οδηγήσει την Honda στον δρόμο των επιτυχιών. Και δεν είναι ότι από την ομάδα λείπουν οδηγοί με νίκες και βάθρα στο παρελθόν, όπως ο Jorge Lorenzo και ο Cal Crutchlow.
Ωστόσο κανείς τους δεν μπορεί να τιθασεύσει τη μοτοσικλέτα τους και η Honda – δεν θα ήταν άτοπο να πει κανείς – ότι βρίσκεται υπό την ομηρία του Marquez. Χωρίς αυτόν στο γκαράζ της, θα πρέπει να γίνουν τεράστιες αλλαγές στην εξέλιξη της μοτοσικλέτας. Ήδη ο Lorenzo έχει μιλήσει για δραστικές αλλαγές, ενώ πολλές φορές ο Crutchlow έχει πει ότι δεν έχει εμπιστοσύνη στη φετινή μοτοσικλέτα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass