Η Google μετονομάζεται σε Alphabet

Δημοσίευση: 11 Αυγ 2015 13:15

Με χθεσινή ανακοίνωση της Google, η εταιρία αναδιαμορφώνεται και αλλάζει όνομα όπως αναφέρει. Η εταιρία κολοσσός στο χώρο του διαδικτύου και όχι μόνο, αποφάσισε να αλλάξει σχήμα και μορφή για την καλύτερη δυνατή λειτουργία. Ιδρύθηκε το 1998 και από τότε έχει επεκταθεί σε πολύ περισσότερους τομείς, κάτι που πλέον δεν μπορεί να συνεχιστή υπό την παρούσα μορφή.

Με τα ιδρυτικά της μέλη να παραμένουν σε ηγετικές θέσεις ο Λάρι Πέιτζ πλέον ως διευθύνων σύμβουλος και ο Σερκέι Μπρίν ως πρόεδρος, θα ασχοληθούν αποκλειστικά με τη διοίκηση της εταιρίας-ομίλου. Το νέο όνομα της εταιρίας θα είναι Alphabet και κάτω από την ομπρέλα αυτού θα υπάγονται πολλές μικρότερες εταιρίας, μία εξ αυτών και η Google. Όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος όλα αυτά γίνονται για την καλύτερη δυνατή λειτουργία της εταιρίας καθώς μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια έχει προχωρήσει σε πολλούς τομείς πέραν του διαδικτύου, όπως της αυτοκίνησης, πληροφορικής και εφαρμογών, αεροσκαφών και αρκετά άλλα.

Χρειαζόταν μία τέτοια αλλαγή όπως δηλώνουν οι υπεύθυνοι, ώστε να μπορέσουν να εστιάσουν καλύτερα σε κάθε ένα τομέα ξεχωριστά. Διαβεβαιώνοντας ότι οι μετοχές της εταιρίας GOOGL και GOOG δεν θα αλλάξουν.

Γιάννης Παπαθανασίου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass