ROSSI: θα σταματήσει άραγε φέτος;

ΕΦΥΓΕ Η ΜΑΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ MARGUEZ;

Δημοσίευση: 23 Μαϊ 2021 16:25

Λίγο πριν το MotoGP στην πατρίδα του (ένας αγώνας που του έχει και μας έχει προσφέρει πολλές συγκινήσεις ανά τα έτη), ο Valentino Rossi δηλώνει πως θα περιμένει το εαρινό διάλειμμα για να αποφασίσει αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στα MotoGP.

«Το να μιλήσω με την Petronas και την Yamaha αρμόζει περισσότερο στη μέση της σεζόν, γιατί μετά από εννιά αγώνες έχουμε το εαρινό διάλειμμα και θα αποφασίσω τότε, μετά από εννιά αγώνες», δήλωσε ο 9 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Valentino Rossi.
O Marc Marquez βρίσκεται σίγουρα σε ένα κομβικό κομμάτι της καριέρας του. Από την επιστροφή του και έκτοτε, ο Ισπανός αναβάτης παλεύει με όλο του το σθένος για να φτάσει στα επίπεδα που βρισκόταν πριν τον τραυματισμό του. Φυσικά είναι δύσκολη υπόθεση, κάτι που φάνηκε και στον αγώνα του Le Mans, όπου ο Marquez έπεσε δύο φορές (η μία ενώ βρισκόταν στην κορυφή του αγώνα). Ο παλιός παγκόσμιος πρωταθλητής των 125cc (το 1986 με Garelli) και των 250cc (το 1991 και 1992 με Honda), Luca Cadalora εξέφρασε τη σκέψη του πάνω στο ζήτημα. «Υπάρχουν στιγμές στην καριέρα κάθε αναβάτη που όλα είναι μαγικά και δουλεύουν τέλεια.
Μετά έρχεται μια στιγμή που μπορεί να συνδυαστεί με πιο σοβαρά επεισόδια, όπως μια πτώση, με πιο σοβαρές συνέπειες και ξαφνικά όλα αλλάζουν. Δεν είσαι πια ένα ανέμελο παιδί, η μαγεία έχει φύγει και τα πράγματα δεν λειτουργούν. Είναι δύσκολο να το αποδεχτείς και πρέπει να αλλάξεις, αν μπορείς να το κάνεις, μπορείς ακόμα να κερδίσεις, αλλιώς γίνεται μεγάλο θέμα. Η μαγεία σε ενθουσιάζει, αλλά κάποια στιγμή τελειώνει. Αυτή θα μπορούσε να είναι η κατάλληλη στιγμή για αυτόν (τον Marquez) να κάνει κάτι διαφορετικό, να μειώσει τα ρίσκα και, κατά τη γνώμη μου, θα συνεχίσει να είναι πολύ δυνατός».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass