Ταλαντεύτηκε η Άννα Βαγενά

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2016 11:45

*ΑΠ' ΟΤΙ φάνηκε δεν ήταν αφηρημένη, ούτε καθυστέρησε κάπου, υπήρχε υπόβαθρο που η Άννα Βαγενά δεν βρέθηκε στη θέση της στη Βουλή να πει ‘’ναι’’ στην κρίσιμη ψηφοφορία. Ούτε ήταν αναστατωμένη που το προηγούμενο βράδυ της είχαν κλέψει την τσάντα της σε καφέ της πλατείας Συντάγματος. Δεν ήταν που δεν άκουσε το όνομά της η βουλευτής Λάρισας.

Δεν ήθελε λέει να υπερψηφίσει, δυσκολευόταν. Έτσι είπαν και έγραψαν οι Αθηναίοι, δεν διαψεύστηκε, η Α. Βαγενά αναζητήθηκε χθες από πολλούς, δεν μίλησε πουθενά.

***

*ΑΝΑΜΕΣΑ στις δύο εκφωνήσεις του ονόματός της λένε, κινητοποιήθηκαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να την πείσουν. Μέχρι και ο Αλ. Τσίπρας ειπώθηκε ότι της μίλησε. Κι έτσι τελικά έδωσε θετική ψήφο.

Ήδη είχε καταψηφίσει η παραιτηθείσα κατόπιν βουλευτής Β. Κατριβάνου, η κατάσταση γινόταν επικίνδυνη για την κυβερνητική ευστάθεια. Βέβαια, η Λαρισαία το είχε διαπράξει ήδη μια φορά. Όταν ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, τότε επί ΓΑΠ, είχε καταψηφίσει το μνημόνιο και παραιτήθηκε. Δεύτερη παραίτηση θα πήγαινε πολύ. Σύμφωνα με την άλλη εκδοχή όμως επιβαλλόταν για λόγους συνέπειας. Εν τέλει, ο Τσίπρας αποδείχθηκε πειστικός. Άλλωστε είχε πείσει τη μισή Ελλάδα, ουδείς αμφισβητεί το ταλέντο του πρωθυπουργού.

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass