Δεν ενδιαφέρεται!

Δημοσίευση: 02 Ιουλ 2014 3:00 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 15:07
* ...ΚΙ έτσι λύθηκε και αυτό το θέμα!
Στο άμεσο μέλλον τουλάχιστον δεν προβλέπεται να πολιτευτεί ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Αντρέας Παπαμιμίκος ούτε στην Λάρισα, ούτε στην Θεσσαλονίκη (γιατί και για την συμπρωτεύουσα γινόταν λόγος εξαιτίας των ισχυρών δεσμών που έχει και εκεί). Τουλάχιστον όχι στην παρούσα φάση διότι μελλοντικά είναι άλλο θέμα.
Άλλωστε αν προσέξει κανείς την πορεία όλων των γραμματέων της Ν.Δ. νομοτελειακά καταλήγουν στην Βουλή.
Πάντως για την ώρα το ξεκαθάρισε το πράγμα ο ίδιος σε συνέντευξη που έδωσε την Κυριακή που πέρασε σε αθηναϊκή εφημερίδα, οπότε και του τέθηκε το σχετικό ερώτημα.
* * *
* ΟΠΩΣ ανέφερε, προς το παρόν, είναι αφοσιωμένος στα καθήκοντα που του ανέθεσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στο κόμμα που αποτελούν και προτεραιότητα του.
Οπότε... οπότε επειδή πολύ λόγος γίνεται, ειδικά στην Λάρισα, ότι στις επόμενες εθνικές εκλογές θα είναι υποψήφιος και ο Αντρέας στην Λάρισα, γεγονός που μπορεί να επηρεάσει άμεσα τα νεοδημοκρατικά πράγματα, η δήλωσή του ότι «προς το παρόν δεν ενδιαφέρεται», απομακρύνει τον... κίνδυνο «αναταράξεων» στο τοπικό γαλάζιο ψηφοδέλτιο, τουλάχιστον από αυτή την πλευρά. Η οποία πάντως, είναι μία «ισχυρή» πλευρά, διότι όταν ένας γραμματέας κόμματος κατέρχεται υποψήφιος, εκ των πραγμάτων αλλάζουν οι συσχετισμοί.
Πόσο μάλλον που τα κόμματα διάγουν «χαλεπούς» καιρούς, τα ποσοστά όλων και βεβαίως της ΝΔ είναι πεσμένα, τα δε ποσοστά των επόμενων εκλογών είναι άγνωστο πώς θα διαμορφωθούν γενικότερα για αυτά (ούτε πόσα και ποια θα κατέλθουν στις εκλογές δεν ξέρουμε καλά-καλά) και τι «ανατροπές» θα φέρουν στις έδρες των κομμάτων στον νομό. Και όσο λιγοστεύουν οι έδρες αυξάνεται η αγωνία των ενδιαφερομένων βεβαίως-βεβαίως!
Μ.Η.Α.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass