Αλλαγή ταμία

Δημοσίευση: 17 Σεπ 2014 11:30 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:22

* ΝΑ και η πρώτη αλλαγή από τη νέα δημοτική αρχή. Με απόφασή του ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Παναγιώτης Νταής αντικατέστησε τον ταμία του Δήμου. Ο επί σειρά ετών προϊστάμενος του ταμείου Ηρακλής Κουτσιμανής, μετατίθεται ως προϊστάμενος στο ΚΕΠ του Δήμου στην Ι. Δραγούμη. Στο νευραλγικό πόστο, διάδοχός του τοποθετείται ο Βασίλης Τσίντζης, από το τμήμα μισθοδοσίας της οικονομικής υπηρεσίας.

Ο ταμίας, είναι λογικά πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του εκάστοτε δημάρχου. «Εξαιτίας του μπορεί μέχρι και φυλακή να πάει...», λένε οι σχετικοί με την αυτοδιοίκηση. Και ο Ηρ. Κουτσιμανής είχε συνδέσει το όνομά του με τη θητεία Τζανακούλη, ανέλαβε καναδυό χρόνια μετά την πρώτη εκλογή του. Βέβαια ο απελθών δήμαρχος έλεγε πάντα ότι την τοποθέτηση είχε ρυθμίσει η για πολλά χρόνια διευθύντρια οικονομικών Βάσω Καλογιάννη, σύζυγος του νυν.

Αναμενόμενη η αντικατάσταση, δεν έχει σχέση με το κυριακάτικο δημοσίευμα για την καθυστέρηση είσπραξης οφειλών Λαρισαίων προς τον Δήμο -γι αυτό δεν μίλησε όλως παραδόξως κανείς. Και από τη νέα δημοτική αρχή, η μετακίνηση, δεν συνδέεται με κάποια ατασθαλία. Για «πιο εύρυθμη λειτουργία» κάνουν λόγο, άλλωστε «άλλαξαν και θα αλλάξουν και κάποια άλλα πρόσωπα σε κάποιες υπηρεσίες». (Ηρακλέα, τον προσφωνούσε ο Κ. Τζανακούλης. Τώρα ο Απ. Καλογιάννης του είπε, Ηρακλέα κάνε πέρα...).

Ζ.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass