Οι συνδυασμοί της οικολογίας

Δημοσίευση: 11 Μαρ 2014 0:40 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:03
* ΑΚΟΜΗ και τέσσερις μπορεί να είναι οι συνδυασμοί στις περιφερειακές εκλογές της Θεσσαλίας που πιθανόν να έχουν τη λέξη «οικολογία» στον τίτλο τους ή σίγουρα θα δηλώνουν πως εκφράζουν δυνάμεις της οικολογίας.
Ο ένας ανακοινώθηκε ήδη και πρόκειται για την «ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ -Ανοιχτή Αλληλέγγυα Παρέμβαση» την οποία υποστηρίζει το κόμμα των Οικολόγων Πράσινων (επικεφαλής ο Ν. Πουτσιάκας).
* * *
* ΟΙ άλλες τρεις είναι:
-Ο συνδυασμός του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού που συνεργάζεται με τον επικεφαλής του συνδυασμού «Μένουμε Θεσσαλία ΟΙΚΟλογικά» (τον υποστήριξαν οι Οικολόγοι το 2010) Δημήτρη Κουρέτα.
-Ο συνδυασμός της Ηρούς Διώτη που διαδέχεται τον συνδυασμό «Θεσσαλία της Αλληλεγγύης και της Οικολογίας» με επικεφαλής τον Κ. Πουλάκη που υποστήριξε ο ΣΥΝ το 2010 (άλλωστε και ο πλήρης τίτλος του ΣΥΝ ήταν Συνασπισμός της Αριστεράς και της Οικολογίας).
-Ο συνδυασμός του Νίκου Τσιλιμίγκα τον οποίο υποστηρίζουν η κεντροαριστερά και δυνάμεις της οικολογίας. Άλλωστε, η ΔΗΜΑΡ, που τον στηρίζει, δηλώνει ότι εκφράζει τον χώρο της πολιτικής οικολογίας (το 2010 ήταν δύο οι συνδυασμοί με την λέξη «οικολογία» στον τίτλο τους).
ΜΑΚ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass