Οποία βραδύτης...

Δημοσίευση: 21 Μαϊ 2014 3:19 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:50
*ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ αυτό που συμβαίνει με τη (μη) έκδοση των αποτελεσμάτων της περασμένης Κυριακής και την προοπτική να ανακοινωθούν οι σταυροί των υποψηφίων την επόμενη Δευτέρα. Πρωτοφανές, ούτε πριν από πενήντα χρόνια τέτοια κρατική επιτυχία.
Έκαναν οικονομία από το υπουργείο, δεν έδωσαν τη δυνατότητα στις Περιφέρειες να οργανώσουν τον μηχανισμό, όπως έκαναν παλιά οι πρώην νομαρχίες. Και δεν σκέφτηκαν καθόλου οι κυβερνητικοί φωστήρες την ανωμαλία που θα δημιουργούσαν στην κοινωνία, ρίχνοντας το μπαλάκι στα χωρίς υποδομές και προσωπικό Πρωτοδικεία.
* * *
*Η πρωτοφανής κατάσταση που δημιουργήθηκε, εγείρει φυσικά θέμα-πέραν όλων των άλλων- και στην ενημέρωση των ψηφοφόρων ενόψει δεύτερου γύρου. Διότι αρκετοί θα επιλέξουν δήμαρχο ανάλογα και με το ποιοι από τους υποψηφίους του εκλέγονται, ποιοι θα είναι εκείνοι που θα τον πλαισιώσουν αν κληθεί να διοικήσει.
Βέβαια, η εκκρεμότητα βολεύει μάλλον τους δύο αρχηγούς. Αν μη τι άλλο δεν έχουν δυσαρεστημένους στις τάξεις τους, υποψηφίους που να νιώθουν ριγμένοι. Αφού δεν ξέρουν και ελπίζουν, όλοι τους κανονικά στη μάχη.
* * *
*ΑΒΕΒΑΙΗ η εικόνα, εντελώς θολή στον μεγάλο Δήμο της Λάρισας, σποραδικά, ελάχιστα εκλογικά τμήματα δίνουν κάποιες ενδείξεις, εντελώς επισφαλείς όμως, διόλου αξιόπιστες.
Το μόνο σίγουρο, εκεί που συγκλίνουν όλοι οι ερευνητές-συνυποψήφιοί του, είναι πως στον συνδυασμό της Ρ. Καραλαριώτου έχει πρωτεύσει και μάλιστα με διαφορά ο πρώην αντιδήμαρχος Αντ. Πράπας. Αποδείχτηκε η καλύτερη μεταγραφή όλων των εποχών...
Ζ.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass