Σύμμαχος

Δημοσίευση: 24 Αυγ 2013 2:15 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:11
*«ΛΑΘΟΣ αν κατάλαβαν αυτό. Εγώ δεν αντιμάχομαι την εκδήλωσή τους, καλή επιτυχία να έχουν. Ίσα-ίσα που χαίρομαι βλέποντας ότι το έργο του Αρχαίου Θεάτρου προχωράει και μπορεί ήδη να χρησιμοποιείται κάπως...». Είχε λόγο σοβαρό ο Θεόδωρος Στάθης να επανέλθει μετά το χθεσινό δημοσίευμα.
Ο πρώην υπουργός εξηγεί ότι δεν είχε καμιά απαίτηση για την παρουσίαση της όπερας που συνέθεσε. Είχε μιλήσει με τον δήμαρχο που του είπε εντάξει, «λεφτά μόνο μη ζητήσεις, δεν έχουμε». Και δεν ζήτησε βέβαια, μόνο συνεννόηση για την παρουσίαση. Όμως απάντηση δεν έλαβε ποτέ, ούτε στα μέηλ που του ζήτησαν να στείλει. Έναν χρόνο τώρα περιμένει...
Όσο για το οικονομικό μέρος, ο Θ. Στάθης είχε προτείνει επιπλέον τα έσοδα από τις παραστάσεις στο Αρχαίο Θέατρο να δημιουργήσουν ένα Ταμείο υποτροφιών που θα ενισχύει τη σύνθεση όπερας με βάση την αρχαία τραγωδία. Υποτροφίες «προς Έλληνες συνθέτες, που το DNA τους και τα μουσικά τους ακούσματα τους φέρνουν πιο κοντά στον αρχαίο ήχο. Άλλωστε τι ήταν η αρχαία τραγωδία; Μια όπερα που όμως δεν την έχουμε ακούσει...».
Ζ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass