Της Πυροσβεστικής

Δημοσίευση: 24 Αυγ 2013 20:39 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:13
* ΔΕΝ πέρασαν, παρά ελάχιστα λεπτά απ’ τη στιγμή που τηλεφώνησε ο Γιώργος Παπαρίζος πρώην πρόεδρος της ΠΟΣΕΥΔ και της ΝΕΣΥΘΕΡΜ, στην Πυροσβεστική της Λάρισας προχθές, για να αναφέρει την πρώτη εστία φωτιάς στην Ανατολή Αγιάς, που είδε να φουντώνει στη στιγμή. Και η ανταπόκριση της Υπηρεσίας, ήταν άμεση.
Ειδοποιήθηκε το κλιμάκιο Αγιάς που κατέφθασε με δύο οχήματα, σε λιγότερο από είκοσι λεπτά, αλλά και ο διοικητής από τη Λάρισα ταυτόχρονα με άλλα δύο οχήματα, προκειμένου να περιορίσουν τη ζημιά που απειλούσε τον ορεινό όγκο του Κισσάβου.
Κι επειδή τούτους τους ζόρικους καιρούς, όλοι έχουν συχνά-πυκνά να σχολιάσουν κάτι αρνητικό για το κράτος και τη λειτουργία του, οι μάρτυρες του συμβάντος νιώθουν την υποχρέωση να εξάρουν τις φιλότιμες προσπάθειες και τον πρωτοφανή αλτρουισμό των πυροσβεστών. Που ριψοκινδύνευσαν ξανά για το κοινό συμφέρον. «Τέτοιες στιγμές, ένα ευχαριστώ μπορεί να ακούγεται λίγο, είναι όμως σημαντικό και πρέπει να καταγράφεται». (Ποιος να έχει αντίρρηση. Ίσα-ίσα...).
Ζ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass