Τι θα πει;

Δημοσίευση: 30 Νοε 2013 22:30 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:14
* ΜΕΤΡΑΝΕ «κουκιά» οι δύο υποψήφιοι για την προεδρία της ΝΟΔΕ Λάρισας, Δημήτρης Παπαευθυμίου και Μπάμπης Τσιαπάλας, αφού στη σημερινή εκλογική διαδικασία είναι συγκεκριμένοι και με ονοματεπώνυμο αυτοί που θα προσέλθουν στις κάλπες οπότε... Οπότε η στόχευση είναι συγκεκριμένη.
Φυσικά έχουν ανάψει τα... σύρματα, με τα σχετικά τηλέφωνα να πέφτουν και φυσικά υπάρχει το σχετικό παρασκήνιο. Εκλογές χωρίς παρασκήνιο δεν γίνονται άλλωστε.
Πάντως το γεγονός ότι οι υποψήφιοι για την προεδρία στη ΝΟΔΕ είναι δύο προσδίδει ένα ενδιαφέρον στην εκλογική διαδικασία, γιατί αν ο υποψήφιος για τη θέση ήταν μόνο ένας, όπως συνέβη με τους προέδρους των ΔΗΜΤΟ και του υπεύθυνους των θεματικών τομέων, τότε το πράγμα δεν θα είχε και το ελάχιστο... σασπένς.
Επίσης, επειδή αυτοί που ψηφίζουν είναι οι εξής...120 δεν τίθεται και θέμα προσέλευσης ψηφοφόρων όπως συνέβη με τις δυο προηγούμενες εκλογικές διαδικασίες. Μπαίνει όμως θέμα «δυναμικής» των δύο υποψηφίων.
Ο Δημήτρης Παπαευθυμίου ως πρόεδρος καλείται να επαναβεβαιώσει τη δυναμική του σε εσωκομματικό επίπεδο και ο Χαρ. Τσιαπάλας να ανακαλύψει δια της κάλπης, τι δυναμική διαθέτει στο κόμμα, αφού κατέρχεται για πρώτη φορά για υποψήφιος και είναι και καινούργιο μέλος της ΝΔ.
Να δούμε τι θα πει και η κάλπη. Κατά τα άλλα η ΝΟΔΕ είναι ήδη έτοιμη, αφού όλοι οι άλλοι έχουν εκλεγεί ή συμμετέχουν εξ ορισμού, τον πρόεδρο περιμένει.
Μ.Η.Α.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass