ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑΪΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ TERRA AE ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Σύστημα ελέγχου - πιστοποίησης ψεκαστικών

* Παράλληλα προωθεί την εφαρμογή νέων τεχνολογιών και μηχανημάτων για τη γεωργία ακριβείας και είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος γεωργικών φορτωτών, μηχανημάτων χορτονομής - συγκομιδής, σκαπτικών κ.ά.

Δημοσίευση: 11 Απρ 2016 0:01

 

H TERRA A.E. είναι η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής και εμπορίας γεωργικών παρελκομένων στην Ελλάδα. Κατασκευάζει ποιοτικά γεωργικά μηχανήματα, και είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας στην Ελλάδα, μεγάλων ευρωπαϊκών εργοστασίων. Είναι σε θέση να προσφέρει στους αγρότες τη μεγαλύτερη σειρά γεωργικών παρελκομένων από οποιαδήποτε άλλη εταιρία στην Ελλάδα ενώ διαθέτει ισχυρή τεχνική βάση για την απόλυτη εξυπηρέτηση των αγροτών. Είναι θυγατρική της ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε, εδρεύει στη Λάρισα στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις που καλύπτουν 10.000 τ.μ. Ιδρύθηκε το 1971 και από τότε εξελίσσεται επεκτείνοντας τον κύκλο εργασιών της και τον εξοπλισμό που παράγει και διακινεί.

Η TERRA κατασκευάζει:

- Μηχανήματα κατεργασίας εδάφους

* Άροτρα

* Φρέζες

- ψεκαστικά (από 300 μέχρι 2600 lt)

- Αυτοκινούμενα αρδευτικά (καρούλια)

- Καταστροφείς

Επιπλέον προωθεί στην ελληνική αγορά, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος:

Την πλήρη σειρά των μηχανημάτων των KUHN και KVERNELAND, γεωργικούς φορτωτές ΜΧ, τα μηχανήματα χορτονομής και συγκομιδής ARCUSIN. Τα σκαπτικά YANMAR.

Η TERRA βασίζει την ανάπτυξή της στην άρτια οργάνωσή της. Από το έτος 2000 είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001. Προωθεί την εφαρμογή των νέων τεχνολογιών στη γεωργία με εισαγωγή μηχανημάτων κατάλληλων για εφαρμογές της γεωργίας ακριβείας όπως μεταβλητή εφαρμογή λιπασμάτων και φυτοπροστατευτικών προϊόντων. Αλλά και την εφαρμογή γεωργία συντηρήσεως της γονιμότητας του εδάφους με κατάλληλες σπαρτικές για ακαλλιέργεια ή εξοπλισμό για μειωμένη κατεργασία.

Η TERRA ΑΕ στο πλαίσιο της παροχής υπηρεσιών στους αγρότες έχει αναπτύξει και πιστοποιήσει σύστημα ελέγχου των ψεκαστικών σε συνεργασία με το ΤΕΙ Λάρισας και θα παρέχει πιστοποίηση των ψεκαστικών τους για κάλυψη των απαιτήσεων της Εθνικής και Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass