ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΓΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ

Στη Λάρισα ο υπουργός Βαγγέλης Αποστόλου

Δημοσίευση: 09 Ιουλ 2016 12:10

 

Με την πραγματοποίηση ημερίδας στη Λάρισα συνεχίζονται οι εκδηλώσεις διαβούλευσης και διαλόγου με τους αγρότες που έχει προγραμματίσει αυτήν την περίοδο το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Η εκδήλωση με θέμα «Πολιτικές στον αγροτικό χώρο της Θεσσαλίας» θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα, την Τρίτη 12 Ιουλίου, στις 10 το πρωί στο «Χατζηγιάννειο» Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο. Στην ημερίδα θα μιλήσουν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου και ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου, Νίκος Αντώνογλου, ενώ θα χαιρετίσουν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός και ο δήμαρχος Λαρισαίων, Απόστολος Καλογιάννης.

ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΕΘΙΑΓΕ

Εκδήλωση για την παραχώρηση εκτάσεων του «ΕΘΙΑΓΕ» στον Δήμο Λαρισαίων, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 12 Ιουλίου, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στην εκδήλωση θα παραστεί και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βαγγέλης Αποστόλου.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση της διεκδίκησης εκτάσεων του ΕΘΙΑΓΕ, από την πλευρά της δημοτικής αρχής του Δήμου Λαρισαίων, ξεκίνησε πριν μερικούς μήνες στο πλαίσιο της αξιοποίησης, από την πλευρά του Δήμου, αδόμητων χώρων της Λάρισας. Μετά από εντατικές επαφές και συζητήσεις συμφωνήθηκε η απόδοση 220 στρεμμάτων στον Δήμο για περίοδο 25 ετών, με δυνατότητα επέκτασης για άλλα 10 έτη, εκτάσεων του πρώην ΕΘΙΑΓΕ, στις οποίες θα δημιουργηθούν βοτανικός κήπος, χώρος πρασίνου, Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, ενώ οι νυν αποθήκες θα διαμορφωθούν σε κοιτώνες για τη φιλοξενία καλλιτεχνών.

* Στο μεταξύ σε έκτακτη συνεδρίαση καλεί τα μέλη του, στα γραφεία του παραρτήματος στη Λάρισα, τη Δευτέρα 11 Ιουλίου στις 11:00 π.μ. το παράρτημα Κεντρικής Ελλάδας του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης την παραχώρηση εκτάσεων του πρώην ΕΘΙΑΓΕ στον Δήμο Λαρισαίων. Στη συνεδρίαση καλείται και ο Σύλλογος Εργαζομένων του Ινστιτούτου Βιομηχανικών και Κτηνοτροφικών Φυτών Λάρισας, ο οποίος αντιτίθεται στην συγκεκριμένη παραχώρηση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass