ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΣΤΗ ΝΟΔΕ ΛΑΡΙΣΑΣ Ο ΤΟΜΕΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ

Αγροτική συνδιάσκεψη της ΝΔ στη Λάρισα τέλη Αυγούστου

Δημοσίευση: 09 Ιουλ 2016 11:40

 

Σε ενδελεχή συζήτηση και ανάλυση όλων των τρεχόντων αλλά και διαχρονικών προβλημάτων του αγροκτηνοτροφικού κλάδου, αλλά κυρίως σε ανάληψη πρωτοβουλιών ενόψει των ραγδαίων εξελίξεων σε αγροτικό και κτηνοτροφικό επίπεδο προχώρησαν οι εκπρόσωποι των αγροτικών και κτηνοτροφικών Συνεταιρισμών του νομού Λάρισας, στη συνάντηση που είχαν στα γραφεία της ΝΟΔΕ Λάρισας με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Λάρισας κ. Χρήστο Καπετάνο, παρουσία και του τομεάρχη Αγροτικού της Σπύρου Τσικρίκα.

Ειδικότερα αποφασίσθηκε η συγκρότηση 7 θεματικών ομάδων εργασίας, με σκοπό την πλήρη καταγραφή των προβλημάτων και την κατάρτιση ολοκληρωμένων προτάσεων. Συγκεκριμένα οι ομάδες εργασίας είναι οι ακόλουθες: 1) Ασφαλιστικό, Φορολογικό, ΕΛΓΑ. 2) Εκκρεμότητες Πληρωμών, 3) Κόστος Παραγωγής, 4) Συνεταιρισμοί-Ομάδες Παραγωγών, 5)Νέα Προγράμματα Ανάπτυξης, 6)Αναθεώρηση ΚΑΠ, 7) Βοσκότοποι. Απώτερος στόχος της ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας με τη σύσταση αυτών των ομάδων εργασίας, είναι η κατάθεση μιας πλήρους πρότασης για τον αγροτικό και κτηνοτροφικό κλάδο στην επικείμενη αγροτική συνδιάσκεψη της Νέας Δημοκρατίας, που θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα στα τέλη Αυγούστου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass