Εμφύλιος για... Αποστόλου

Δημοσίευση: 13 Ιουλ 2016 12:04

* ΠΡΩΤΟΣ και απολαυστικός ήταν ένας Τυρναβίτης κτηνοτρόφος που με το έτσι θέλω, μόλις άνοιξε ο κύκλος των παρεμβάσεων στην ομιλία Αποστόλου ανέβηκε στο βήμα και ξεσπάθωσε κατά πάντων.

Κατά της δημοτικής αρχής, γιατί προσπαθώντας να βγάλει άδεια κτηνοτροφικής εγκατάστασης πλήρωσε πρόστιμο στην Πολεοδομία, ύψους 500 ευρώ. Κατά της κυβέρνησης που αύξησε τον ΦΠΑ στο 24% στο άχυρο, λες και είναι BMW, κατά του ΟΠΕΚΕΠΕ που δεν σηκώνει ποτέ το τηλέφωνο, ενώ αμφισβήτησε τις προθέσεις του υπουργού για να χτυπήσει το φαινόμενο των ελληνοποιήσεων. «Εμένα τον αγράμματο να βάλεις, αν αξιοποιήσω το σύστημα «Άρτεμις» θα σου βρω τους παράνομους. Αλλά τι να περιμένουμε από μία κυβέρνηση που βγήκε από καραμπόλα» είπε και ξέσπασε το ακροατήριο σε γέλια. Τα ’βαλε και με τον κόσμο γιατί «η κατάσταση δεν είναι για γέλια, αλλά για κλάματα», αλλά και με την Ομοσπονδία Κτηνοτρόφων, αφού «οι διοικούντες πάνε στην Αθήνα για ζητήματα του κλάδου, δίνουν το προσωπικό τους ΑΦΜ, παίρνουν τις απαντήσεις που τους αφορούν, φωτογραφίζονται και με τον υπουργό και τους βλέπουμε όλους χαρούμενους στην εφημερίδα «Ελευθερία», αλλά στο τελικό αποτέλεσμα μηδέν.

Στον εξοργισμένο κτηνοτρόφο απάντησε τόσο ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων Νίκος Παλάσκας, όσο κι άλλοι συνεταιριστές, οι οποίοι υποστήριξαν ότι «αφιερώνουν προσωπικό χρόνο για να προωθήσουν θέματα του κλάδου και βάζουν το χέρι στην τσέπη τους για τις μετακινήσεις στην πρωτεύουσα». Τον μέφθηκαν επίσης ότι «προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις για ίδιον όφελος και τον προκάλεσαν να ασχοληθεί ο ίδιος με την εκπροσώπηση του κλάδου, αν θεωρεί τον εαυτό του ικανό».

Γ.Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass