Ν. ΠΑΛΑΣΚΑΣ: ΕΜΕΙΣ ΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΑΛΛΑ…

«Μονίμως απουσιάζουν οι κ. Δόκος, Σπανογιάννης»

Δημοσίευση: 29 Ιουλ 2016 11:42

Τις θέσεις και τις παρεμβάσεις της Ομοσπονδίας Κτηνοτροφικών Συλλόγων και Κτηνοτρόφων Θεσσαλίας για το θέμα της Συνδεδεμένης, με τη σημείωση ότι «όσοι απουσιάζουν από τις συνελεύσεις και εκδηλώσεις της είναι λογικό να μην τις γνωρίζουν», καταθέτει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Ν. Παλάσκας, απαντώντας σε όσα δήλωσαν μέσω της «Ε» (φύλλο 28ης Ιουλίου), ο πρόεδρος και ο γραμματέας του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Τυρνάβου.

Μάλιστα ο κ. Παλάσκας τους εγκαλεί ότι με τον τρόπο αυτό το μόνο που επιδιώκουν είναι δημοσιότητα…

Η επιστολή-απάντηση του κ. Παλάσκα:

«Επειδή στην «Ελευθερία» δημοσιεύθηκαν δηλώσεις των κ. Δόκου και κ. Σπανογιάννη όπου υπήρξε αναφορά στο όνομά μου και την Ομοσπονδία Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας σας παραθέτω τα παρακάτω προς γνώση και συμμόρφωση:

-Τον Ιανουάριο του 2016 σε συνάντηση που είχε η Ομοσπονδία με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης με την παρουσία και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παπαδόπουλου Νίκου ανάμεσα στα άλλα θέματα θέσαμε και το θέμα της συνδεδεμένης όπου ο υπουργός υποσχέθηκε να αλλάξει το όριο των 120Kgr/αιγοπρόβατο.

-Στα μέσα Μαΐου όπου είχαμε πάλι συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης με κύριο θέμα την εξισωτική τέθηκε πάλι το θέμα της Συνδεδεμένης και πάλι υπήρξε από πλευράς Υπουργείου η δέσμευση για αλλαγή του ορίου.

-Στις 7-7-2016 η Ομοσπονδία παρευρέθηκε σε σύσκεψη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για τις Συνδεδεμένες στο ζωικό κεφάλαιο και στις 8-7-2016 στείλαμε τις θέσεις της Ομοσπονδίας για τις επικείμενες αλλαγές που πρόκειται να γίνουν στις Συνδεδεμένες και δημοσιεύθηκαν και στην εφημερίδα σας. Οι θέσεις μας είναι ξεκάθαρες και πάντα προς το συμφέρον της κτηνοτροφίας.

-Στην τελευταία επίσκεψη του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στη Λάρισα υπήρξε έντονη παρέμβαση του προέδρου της Ομοσπονδίας για τις καθυστερήσεις και τις αδικίες που υπάρχουν στις πληρωμές των κτηνοτρόφων. Στη συγκεκριμένη εκδήλωση όπου ήταν ανοικτή πήραν το λόγο πολλοί κτηνοτρόφοι και εξέφρασαν τις απόψεις τους αλλά οι συγκεκριμένοι κύριοι που τόσο νοιάζονται για την κτηνοτροφία δεν εμφανίστηκαν καν για να καταθέσουν τους δικούς τους προβληματισμούς.

Προφανώς κάποιοι δεν παρακολουθούν τις θέσεις και τις κινήσεις της Ομοσπονδίας και το μόνο που ξέρουν είναι γενικόλογες καταγγελίες. Είναι πάντως απορίας άξιο γιατί αυτοί οι κύριοι δεν ήρθαν σε μία από τις συνελεύσεις της Ομοσπονδίας και να εκφράσουν τις απόψεις τους. Η πόρτα της Ομοσπονδίας είναι ανοικτή σε όλους τους προέδρους των συλλόγων και σε όλους τους κτηνοτρόφους. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να αναφέρεται και να κατηγορεί την Ομοσπονδία των Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας, το νόμιμο εκλεγμένο όργανο των κτηνοτρόφων της Θεσσαλίας. Όλα τα εκλεγμένα μέλη ξοδεύουμε ατελείωτο χρόνο από τα κοπάδια μας και τις οικογένειές μας και δεν δέχομαι από κάποιους που όλη μέρα κάθονται και πίνουν καφέ να σχολιάζουν και να κατηγορούν. Τέλος όσον αφορά στο όνομά μου τους καλώ να βρεθούμε όποτε θέλουν και ό,τι έχουν να πουν να το πουν μπροστά μου και όχι στην εφημερίδα για να κερδίσουν λίγη δημοσιότητα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass