ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ – ΙΔΕΕΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΕΩΣ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

«Πράσινο φως» για την πρόταση της Α.Ε.ΝΟ.Λ. Α.Ε.

Δημοσίευση: 12 Αυγ 2016 9:00

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

Άναψε και επίσημα το «πράσινο φως», από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, για την πρόταση που κατέθεσε πρόσφατα η Α.Ε.ΝΟ.Λ. Α.Ε.

Όπως έγινε γνωστό, στην επόμενη φάση προχωρά η πρόταση που κατέθεσε η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ Α.Ε.ΝΟ.Λ. Α.Ε. για την επιλογή των «Στρατηγικών Τοπικής Ανάπτυξης με πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων (CLLD/LEADER)» που αφορά όλο τον νομό Λάρισας εκτός της Δημοτικής Κοινότητας Λάρισας, μετά την επιτυχημένη και συντονισμένη προσπάθεια του προσωπικού της ΑΕΝΟΛ και με τη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων της περιοχής.

Με βάση τα αποτελέσματα της πρώτης φάσης της αξιολόγησης για την τήρηση των κριτηρίων επιλεξιμότητας της «Πρόσκλησης υποβολής προτάσεων για την επιλογή Στρατηγικών Τοπικής Ανάπτυξης, στο πλαίσιο του ΠΑΑ 2014-2020», που δημοσίευσε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με το Αρ.Πρωτ. 1992/3-8-2016 έγγραφό του, η πρόταση της Α.Ε.ΝΟ.Λ. Α.Ε. πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

Κατά συνέπεια, η Α.Ε.ΝΟ.Λ. Α.Ε. αποτελεί τον επιλέξιμο φορέα για την υποβολή και υλοποίηση του Προγράμματος και προχωρά κατά τη δεύτερη πλέον φάση της πρόσκλησης στην προετοιμασία του Φακέλου της Β΄ Φάσης για την ανωτέρω περιοχή, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής της, σύμφωνα με την οριζόμενη στην πρόσκληση διαδικασία, τη 16η Σεπτεμβρίου 2016.

Έτσι, στο πλαίσιο αυτής της προετοιμασίας, η Α.Ε.ΝΟ.Λ. Α.Ε. καλεί όλους του ενδιαφερομένους, δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, να υποβάλλουν το συνοπτικό έντυπο για υποβολή πρότασης /ιδέας στο τοπικό πρόγραμμα CLLD, έτσι ώστε να αποτυπώσουν το επενδυτικό ενδιαφέρον αλλά και το στάδιο της ωριμότητας των προτάσεων τους, μέχρι τις 31 Αυγούστου 2016.

Τα έντυπα είναι διαθέσιμα στο διαδικτυακό τόπο της ΑΕΝΟΛ www.aenol.gr καθώς και στα γραφεία της στην Ελασσόνα και τη Λάρισα ενώ επίσης έχουν αποσταλεί σε όλους τους Δήμους της ΠΕ Λάρισας προκειμένου να διατεθούν σε όλους τους ενδιαφερόμενους, κατοίκους, επιχειρήσεις και λοιπούς φορείς κάθε ΟΤΑ.

Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά σε σχετικό ενημερωτικό της Εταιρίας, συγκεντρώνοντας και αξιοποιώντας τα συμπληρωμένα έντυπα για υποβολή πρότασης /ιδέας η ΑΕΝΟΛ θα μπορέσει να «αφουγκραστεί» καλύτερα το επενδυτικό ενδιαφέρον των κατοίκων, των ιδιωτών, φορέων αλλά και των ΟΤΑ της περιοχής παρέμβασης και να το αξιοποιήσει στο πλαίσιο της «από τα κάτω-προς τα πάνω προσέγγισης» προκειμένου να πετύχει τον καλύτερο σχεδιασμό του τοπικού προγράμματος CLLD/LEADER.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα στελέχη της Α.Ε.ΝΟ.Λ. Α.Ε στην έδρα της εταιρίας (ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΥ 1 - ΤΚ 40200 - ΕΛΑΣΣΟΝΑ / 24930 24222 & 24930 25047 – fax 24930 23522 / e-mail: anelkis@otenet.gr και στο Παράρτημα (ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ 111 – ΤΚ 41336 – ΛΑΡΙΣΑ/ 2410 – 284696 - fax 2410 - 284824 / e-mail: anel@otenet.gr, καθώς και μέσω της ιστοσελίδας www.aenol.gr.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass