ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΑΣ. ΚΙΚΙΛΙΑ ΜΕ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ-ΤΥΡΟΚΟΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Στον Κυριάκο οι προτάσεις για την ονομασία της φέτας

Δημοσίευση: 15 Μαρ 2017 10:00

Το φλέγον ζήτημα της φέτας και οι επιπτώσεις της συμφωνίας στον κλάδο των κτηνοτρόφων της επαρχίας Ελασσόνας συζητήθηκαν, μέσα σε κλίμα έντονου προβληματισμού μεν, αμοιβαίου σεβασμού δε, στη συνάντηση που είχε ο βουλευτής Α΄ Αθηνών και εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Βασίλης Κικίλιας με εκπροσώπους κτηνοτρόφων και τυροκόμων της περιοχής.

Η συνάντηση έγινε στα γραφεία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωση ΝΔ Ελασσόνας, με πρωτοβουλία του προέδρου της, κ. Δημήτρη Δριστέλα, ενώ ο κ. Κικίλιας συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Νίκο Παλάσκα, τον αναπληρωτή γραμματέα Αγροτικού της ΝΔ και τεχνικό σύμβουλο της Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων κ. Γιάννη Κόκουρα, τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Γιάννη Γκουρομπίνο, το μέλος κ. Γιώργο Μιχαλογιάννη και τον κ. Τάσο Αντωνίου, πρόεδρο του Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Λιβαδίου Ολύμπου «Βοσκός» και του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Ελασσόνας. Επίσης ο κ. Κικίλιας το απόγευμα του Σαββάτου συναντήθηκε με τους προέδρους-ιδιοκτήτες των εταιριών: Βιομηχανία Επεξεργασίας Γάλακτος Μπίζιος και Έξαρχος Ευαγγ. και Κων/νος, καθώς επίσης και με τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού Αιγοπροβάτων Ελασσόνας ΓΑΛΑ ΕΛΑΣΣ κ. Γιώργο Μηλιώνη και τα μέλη Νίκο Ζιώζα και Δημ. Μπαλιάκο.

Ο κ. Κικίλιας άκουσε τα προβλήματα και τις προτάσεις-λύσεις των κτηνοτρόφων και υποσχέθηκε να μεταφέρει τους προβληματισμούς και τις σκέψεις τους στον αρχηγό του κόμματος κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μετά από πιέσεις του προέδρου κ. Δριστέλα για εκτίμηση της σοβαρότητας της κατάστασης των κτηνοτρόφων, που αφορά στο σύνολο του αγροτικού –κτηνοτροφικού κόσμου της ευρύτερη περιοχής της επαρχίας Ελασσόνας, ο κ. Κικίλιας δεσμεύτηκε ότι εκπρόσωπος του κόμματος θα επισκεφθεί σύντομα την περιοχή, δεδομένου ότι ο αγροτικός-κτηνοτροφικός τομέας πρέπει να αποτελέσει πυλώνα σταθερότητας και ανάπτυξης.

Ο ΔΗΜ. ΔΡΙΣΤΕΛΑΣ

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Ελασσόνας Δημήτρης Δριστέλας με δήλωσή του στην «Ε» ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν στη δημοκρατική διαδικασία του διαλόγου με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ και κυρίως τους εκπροσώπους του κτηνοτροφικού κόσμου και τους τυροκόμους, οι οποίοι εξέφρασαν με επιχειρήματα τις απόψεις τους, αλλά και όλα τα στελέχη του κόμματος που ανταποκρίθηκαν με θέρμη στη χοροεσπερίδα της τοπικής οργάνωσης. Η αγάπη του κόσμου αποτελεί ηθική ανταμοιβή και δύναμη για μας. Η παρουσία τους στην εκδήλωση αποδεικνύει τη θέληση για ενότητα, την οποία και πρέπει να διασφαλίσουμε έμπρακτα, ώστε να συνεχίσουμε να δημιουργούμε και να παλεύουμε για το καλό του τόπου μας και των συμπολιτών μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass