ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΕΛΑΛΗ

Να καταβληθούν οι ενισχύσεις της βιολογικής γεωργίας

Δημοσίευση: 18 Ιουν 2015 9:13

 

 

Την παρέμβαση του κ. Γελαλή σε κυβερνητικό επίπεδο, ώστε να καταβληθούν άμεσα οι ενισχύσεις της βιολογικής γεωργίας τουλάχιστον για τα έτη 2013 – 2014, διότι η μεγάλη αυτή καθυστέρηση έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στους παραγωγούς αφού αναγκάζονται να πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους (πιστοποιήσεις προϊόντων, σύμβουλοι, καλλιέργεια κλπ), χωρίς να λαμβάνουν την ανάλογη ενίσχυση ζήτησε από τον συντοπίτη αναπληρωτή γενικό γραμματέα του υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης.

Ο κ. Μανώλης επισκέφθηκε τον Δημ. Γελαλή στο γραφείο του στο Υπουργείο στην Αθήνα και του ανέφερε ότι «υπάρχει ο κίνδυνος να έλθει η απαξίωση του θεσμού, η οποία με μεγάλη πιθανότητα θα οδηγήσει στην αποτυχία της συγκεκριμένης δράσης». Επίσης ζήτησε τη συνδρομή του κ. Γελαλή για έργα που αφορούν τον Δήμο Τεμπών, ώστε να ενταχθούν στο πρόγραμμα αγροτική ανάπτυξη 2007 – 2013 και τα εναπομείναντα τέσσερα έργα που έχουμε υποβάλει, σαν δήμος, στα μέτρα 321 και 322 του άξονα 3 του εν λόγω προγράμματος".

Ο κ. Δημήτρης Γελαλής, είπε ότι παρακολουθεί από κοντά το πρόβλημα των ενισχύσεων της Βιολογικής Γεωργίας και είναι πεπεισμένος πως πολύ σύντομα θα εκταμιευτούν οι ενισχύσεις βιολογικής Γεωργίας έτους 2013. Για τα έργα του προγράμματος αγροτικής ανάπτυξης 2007 – 2013, υποσχέθηκε ότι κάνει παρέμβαση στον αρμόδιο αναπληρωτή γενικό γραμματέα κ. Χαράλαμπο Κασίμη, ώστε να ενταχθούν και τα υπόλοιπα έργα του δήμου Τεμπών, στο εν λόγω πρόγραμμα.

Επίσης ενημέρωσε τον κ. Μανώλη για τις δραστηριότητες που ενισχύονται από το νέο πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης 2014 - 2020 και ότι η δημοσίευση των προσκλήσεων ενδιαφέροντος θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα τέλος καλοκαιριού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass