Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ

Μειώνουμε τη φορολογία στους αγρότες από το 22% στο 9%

Δημοσίευση: 05 Μαϊ 2018 15:30

«Η ΝΔ θα διατηρήσει το αφορολόγητο όριο των αγροτών και θα μειώσει τον συντελεστή φορολόγησης από το 22% στο 9% για το αγροτικό εισόδημα έως 10.000 Ευρώ».

Αυτό δηλώνει η τομεάρχης Αγροτικού της ΝΔ Φωτεινή Αραμπατζή, απαντώντας στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Παπαδόπουλο που υποστήριξε ότι «η Νέα Δημοκρατία θα καταργήσει το αφορολόγητο των αγροτών».

Αναλυτικότερα η Φ. Αραμπατζή δήλωσε τα εξής: Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αντί να σιωπούν και να κρύβονται, συνεχίζουν να προκαλούν και να παίζουν με τη νοημοσύνη των αγροτών. Ακολουθώντας αυτή την τακτική, ο βουλευτής Λάρισας του κυβερνώντος κόμματος κ. Νίκος Παπαδόπουλος επιχείρησε να διαστρέψει κατά πρωτοφανή τρόπο την ομιλία μου, χθες στο 4ο Συνέδριο Αγροτικής Επιχειρηματικότητας του Economist και με εμφάνισε σε γραπτή του ανακοίνωση να δηλώνω δήθεν ότι η Νέα Δημοκρατία θα καταργήσει το αφορολόγητο των αγροτών. Κύριε Παπαδόπουλε, θα έπρεπε να ξέρετε ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.

Η ΝΔ θα διατηρήσει το αφορολόγητο όριο των αγροτών και θα μειώσει τον συντελεστή φορολόγησης από το 22% στο 9% για το αγροτικό εισόδημα έως 10.000 Ευρώ. Σας θυμίζω ότι το αφορολόγητο στα 5.600 ευρώ όπως και την πνιγηρή φορολόγηση από το 13% επί ΝΔ στο 22-45% είναι έργο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass