Σεμινάριο για τον επιχειρηματικό σχεδιασμό σε αγροτικές επιχειρήσεις

ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ «ΕΞΕΛΙΞΗ» ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 04 Δεκ 2018 22:10

Σεμινάριο, ειδικά σχεδιασμένο για αγρότες, με θέμα «Επιχειρηματικός Σχεδιασμός για αγροτικές επιχειρήσεις» διοργανώνει στη Λάρισα το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας «Εξέλιξη», μέλος του Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς.

Το σεμινάριο, λόγω της μεγάλης συμμετοχής των αγροτών, πραγματοποιήθηκε σε δύο μέρες και με κατανοητό και πρακτικό τρόπο, οι εισηγητές του ανέλυσαν τις βασικές αρχές του επιχειρηματικού σχεδιασμού μιας αγροτικής εκμετάλλευσης, σύμφωνα με τις δομές και τις πρακτικές της σύγχρονης επιχειρηματικότητας. Στόχος του σεμιναρίου ήταν οι αγρότες να μάθουν να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τα οικονομικά της επιχείρησής τους, να φτιάχνουν το επιχειρηματικό τους σχέδιο, να υπολογίζουν τη ρευστότητά τους και να γνωρίζουν τις δυνατότητες χρηματοδότησης που έχουν με στόχο να εξασφαλίσουν τη βιωσιμότητα της επιχείρησή τους.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες, χρησιμοποιώντας έναν εκπαιδευτικό οδηγό που σχεδιάστηκε ειδικά για το πρόγραμμα, έκαναν πρακτική εξάσκηση της θεωρίας στην επιχείρησή τους. Στο τέλος του προγράμματος τούς δόθηκε πιστοποιητικό παρακολούθησης και χρήσιμο εκπαιδευτικό υλικό.

Υπενθυμίζεται πως το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας «Εξέλιξη» είναι πιστοποιημένο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης, το οποίο παρέχει εκπαιδευτικά προγράμματα που ενδυναμώνουν τις επιχειρηματικές ικανότητες και παρέχουν επικαιροποιημένες γνώσεις, πληροφόρηση, καθοδήγηση και δικτύωση στους αγρότες. Η θεματολογία των προγραμμάτων περιλαμβάνει: Διαπραγματεύσεις, Δημιουργία επώνυμων αγροτικών προϊόντων, Εμπόριο και κανάλια διανομής, Οργάνωση και Διαχείριση αγροτικών οργανώσεων, Πιστοποιήσεις και επιχειρηματικά οφέλη, Εξαγωγές φρέσκων φρούτων και λαχανικών, Φορολογικά θέματα.

Γ. Ρούστας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass