ΚΑΠ, χρηματοδοτικά εργαλεία αγροτών και Ενεργειακές Κοινότητες

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΤΗΝ AGROTESSALY

Δημοσίευση: 24 Φεβ 2019 16:05

Δύο άκρως ενδιαφέρουσες ημερίδες που άπτονται του αγροτικού ενδιαφέροντος, θα πραγματοποιηθούν στην 12η αγροτική έκθεση Agrotessaly 2019 που διοργανώνεται στη Λάρισα από 28 Φεβρουαρίου έως 3 Μαρτίου.

Πιο αναλυτικά:

* Την Παρασκευή 1 Μαρτίου από 14:00-16:00, διοργανωτές: «ΑγροΕκφραση», «Θεσσαλική Γη», «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΙ Energy», με θέμα: «Μείωση κόστους παραγωγής μέσω Ενεργειακών Κοινοτήτων και Net Metering -Virtual Net Metering». Εισηγητές Δημήτρης Τσέκερης – Ειδικός Σύμβουλος για θέματα ΑΠΕ και Ηλ. Ενέργειας του ΥΠΕΝ Γ. Σταθάκη, Φωτεινή Κούρου, ιδιοκτήτρια της εταιρείας «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΙ Energy». Συντονιστής: Χρήστος Αθανασιάδης, δημοσιογράφος. Στη συγκεκριμένη ημερίδα θα αναλυθεί ο νέος θεσμός των Ενεργειακών Κοινοτήτων και θα αναλυθεί η χρηστικότητα τουNet Metering και του Virual Net Metering και κυρίως τα έσοδα αλλά και το μέγεθος της μείωσης του κόστους παραγωγής που αποφέρουν.  

2η ημερίδα: Σάββατο 2 Μαρτίου ώρα 14:30- 16:30, διοργανωτές «ΑγροΕκφραση», «Θεσσαλική Γη», υπό την αιγίδα του ΥΠΑΑΤ, με θέμα: «Νέα ΚΑΠ 2021-2027 και Χρηματοδοτικά εργαλεία αγροτών». Εισηγητές Βασίλης Κόκκαλης, υφ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Χαράλαμπος Κασίμης, γ.γ. Αγροτικής Πολιτικής και Κοινοτικών Πόρων του ΥΠΑΑΤ, Αντώνης Γεωργακάκης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ΕΤΕΑΝ. Συντονιστής: Χρήστος Αθανασιάδης, δημοσιογράφος. Στη συγκεκριμένη ημερίδα θα παρουσιαστούν οι αλλαγές που έρχονται με τη νέα ΚΑΠ 2012-2017, οι οποίες διαμορφώσουν ένα νέο τοπίο στον αγροτικό χώρο και τι θα σημάνει αυτό στην πράξη για τους γεωργούς και τους κτηνοτρόφους της χώρας. Παράλληλα θα γίνει ενημέρωση για το κρίσιμο θέμα των χρηματοδοτικών εργαλείων των αγροτών και κυρίως οι μικροπιστώσεις.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass