Πανηγυρική επανεκλογή Παπαδόπουλου

ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Δημοσίευση: 20 Ιουν 2021 21:20
Συνεχίζουμε δυναμικά και ενωτικά δηλώνει στην «Ε» Συνεχίζουμε δυναμικά και ενωτικά δηλώνει στην «Ε»

Στις κάλπες προσήλθαν 106 αντιπρόσωποι μέλη του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λαρισαίων αγροτών, προκειμένου να αναδείξουν τη νέα Διοίκηση, με τετραετή θητεία. Στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή μεγάλος νικητής ήταν ο απερχόμενος πρόεδρος Φώτης Παπαδόπουλος, καθώς η ομάδα του συγκέντρωσε το 70% των ψήφων, ενώ το υπόλοιπο έλαβε η Ομάδα Παραγωγών Τομάτας, η οποία συμμετέχει στον Συνεταιρισμό.


Αναλυτικότερα η κάλπη έβγαλε τα εξής αποτελέσματα: Φώτης Παπαδόπουλος 71 ψήφοι, Γιώργος Καραΐσκος 70, Γιώργος Γκανιάτσας 70, Λευτέρης Μαντζώνης 67, Γιώργος Βαρδούλης 64, Αποστόλης Κυριτσάκας 48 και από την ΟΠ Τομάτας, Παναγιώτης Καλογιάννης 35, Τριαντάφυλλος Τσινούλης 34 Αποστόλης Νανούλης 33. Πρώτος επιλαχών ο Λάμπρος Γούσιος με 24.
Στο εποπτικό συμβούλιο εκλέγονται οι Χρήστος Σταυροθεόδωρος 64, Αποστόλης Δημητριάδης 38, Αποστόλης Μπογιατζής 28. Την Πέμπτη το Διοικητικό Συμβούλιο συνεδρίασε προκειμένου να συνέλθει να συγκροτηθεί σε Σώμα.
Σε μια κίνηση ενωτικής διάθεσης ο νικητής των εκλογών ζήτησε να υπάρξει αντιπροσωπευτικό προεδρείο, κάτι που εγκρίθηκε ομόφωνα. Αναλυτικότερα η νέα διοίκηση: Πρόεδρος Φώτης Παπαδόπουλος, αντιπρόεδρος Τριαντάφυλλος Τσινούλης, γραμματέας Γιώργος Καραΐσκος, ταμίας Γιώργος Γκανιάτσας, μέλη Μαντζώνης, Καλογιάννης, Νανούλης.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ
Σε δήλωσή του στην «Ε» ο Φώτης Παπαδόπουλος αναφέρει: Θέλω να ευχαριστήσω τους αντιπροσώπους που προσήλθαν στην κάλπη και όλους όσοι με την ψήφο τους επιβράβευσαν την απερχόμενη διοίκηση για το σπουδαίο έργο που έχει επιτελέσει. Και επειδή οι αριθμοί λένε την αλήθεια υπενθυμίζω ότι το 2017, όταν ανέλαβα τα καθήκοντά μου ως πρόεδρος του Συνεταιρισμού Λαρισαίων Αγροτών είχα να διαχειριστώ ένα έλλειμμα της τάξεως των 450 χιλιάδων ευρώ. Με συνετή διαχείριση και πολύ σκληρό αγώνα καταφέραμε να φέρουμε τον Συνεταιρισμό σε θετικό ισοζύγιο. Απόδειξη των παραπάνω η διαδικασία αγοράς των περιουσιακών στοιχείων του ανενεργού συνεταιρισμού της Μάνδρας (δύο οικόπεδα και μία γεφυροπλάστιγγα), τα οποία πολύ γρήγορα θα έρθουν στον Συνεταιρισμό Λαρισαίων Αγροτών.
Είμαι πεπεισμένος ότι με το ίδιο ομαδικό πνεύμα και με τη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει με όλα τα μέλη, θα ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο τη θέση του συνεταιρισμού στον πρωτογενή τομέα».
Γ. Ρούστας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass