Αποζημιώσεις σε χαλαζόπληκτους βαμβακοπαραγωγούς

Αύριο από τον ΕΛΓΑ σε Φάρσαλα-Καρδίτσα

Δημοσίευση: 18 Απρ 2022 15:21

Τη Μεγάλη Τρίτη 19 Απριλίου θα καταβληθούν από τον ΕΛΓΑ οι αποζημιώσεις στους πληγέντες από το χαλάζι του περασμένου Ιουλίου (από υπερκυτταρική καταιγίδα) βαμβακοπαραγωγούς Καρδίτσας και Φαρσάλων (υπάρχουν και ορισμένοι από Τρίκαλα). Πρόκειται για πλέον των 1.200

παραγωγών που ανέμεναν αυτήν την αποζημίωση, προκειμένου να μπορέσουν να μπουν και φέτος στη νέα καλλιεργητική περίοδο, καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν για τους παραγωγούς βαμβακιού, ενώ ήδη έχουν χάσει την ευκαιρία για καλλιέργεια καλαμποκιού.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Λυκουρέντζο, μεταφέρθηκαν την Παρασκευή στους λογαριασμούς του ΕΛΓΑ 30 εκατ. ευρώ, το σύνολο της ετήσιας κρατικής επιχορήγησης του 2022, κατόπιν έγκρισης του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και των υπουργών κ. Γ. Γεωργαντά και Θ. Σκυλακάκη. «Η Κυβέρνηση είναι η πρώτη, η οποία από το 2020 καταβάλλει με συνέπεια τη νόμιμη κρατική επιχορήγηση, σύμφωνα με τον νόμο 3877/2010 και επιτρέπει στον Οργανισμό να διαθέτει το σύνολο της Ειδικής Ασφαλιστικής Εισφοράς, μόνο για αποζημιώσεις, πρόσθεσε ο κ. Λυκουρέντζος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass