Μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΕΛΓΑ

ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΑΣΝΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

Δημοσίευση: 07 Νοε 2023 13:09

Η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Λάρισας (ΕΟΑΣΝΛ) και η Επιτροπή Αγώνα Πλημμυροπαθών Αγροτών, με ανακοίνωσή τους καλούν «όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους που έχουν πληγεί από τα καιρικά φαινόμενα σε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας σήμερα Τρίτη και ώρα 10 το πρωί στα γραφεία του ΕΛΓΑ στη Λάρισα.

Στην παράσταση διαμαρτυρίας θα συμμετέχουν όλες οι Ομοσπονδίες της Θεσσαλίας και οι Επιτροπές Αγώνα, απαιτώντας έγκαιρες και δίκαιες εκτιμήσεις και χρονοδιάγραμμα εξόφλησης των αποζημιώσεων. Αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ, ώστε να αποζημιώσει στο 100% της πραγματικής αξίας τις τεράστιες ζημιές στην παραγωγή, στο φυτικό και ζωικό κεφάλαιο, στον εξοπλισμό και τις ασθένειες που παρουσιάστηκαν και μείωσαν δραστικά την παραγωγή.
Στις 11 το πρωί θα μεταβούμε στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ για να διαμαρτυρηθούμε για το πετσόκομμα της βασικής ενίσχυσης και των επιδοτήσεων της νέας ΚΑΠ, αλλά και τις πολλές αδικίες που έχουν γίνει σε παραγωγούς που δεν πήραν ούτε ένα ευρώ χωρίς δική τους ευθύνη. Να ενημερωθούμε για ό,τι συνέβη, απαιτώντας άμεση πληρωμή σε όλους τους δικαιούχους στη βασική ενίσχυση. Να δοθούν σε όλους οι συνδεδεμένες ενισχύσεις και να εξαιρεθεί η Θεσσαλία από την εφαρμογή της ΚΑΠ για μια χρονιά, ώστε όλοι να πάρουν στο ακέραιο τα χρήματα από τα διάφορα προγράμματα. Δίνουμε αγώνα επιβίωσης και η λύση θα έρθει από τον ανυποχώρητο αγώνα μας, την οργάνωση και την ενότητά μας. Οι διάφορες συσκέψεις που γίνονται, οι υποσχέσεις που ακούμε εδώ και δύο μήνες μετά τις πλημμύρες έχουν μείνει στα λόγια χωρίς σαφή χρονοδιάγραμμα για την εξόφληση αποζημιώσεων και τα έργα που χρειάζονται» καταλήγει το κάλεσμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass