Μπλόκο και στο κέντρο της Λάρισας!

ΣΤΗΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΙΑ 24 ΩΡΕΣ - ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Δημοσίευση: 27 Ιαν 2024 16:30

Σε 24ώρο αγροκτηνοτροφικό συλλαλητήριο αύριο Κυριακή, στο κέντρο της Λάρισας, με τρακτέρ, θα προχωρήσουν αγρότες, κυρίως από τους Δήμους Λάρισας και πρώην Νίκαιας, μετά από απόφαση που έλαβαν στην πολύωρη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας.

Εκεί εκπρόσωποι αγροτών (Επιτροπή Αγροτών και Κτηνοτρόφων Λάρισας) από 28 χωριά της Λάρισας αποφάσισαν να ριχθούν κι αυτοί στη μάχη των κινητοποιήσεων. Έτσι, το μεσημέρι της Κυριακής θα φέρουν από τις 6 εισόδους της πόλης τα αγροτικά τους μηχανήματα (ήδη αρκετά είναι σταθμευμένα στο Εμπορικό Κέντρο «GAIA») στην Κεντρική πλατεία Λάρισας, όπου θα παραμείνουν εκεί ως το απόγευμα της Δευτέρας. Στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας υπάρχει ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους φορείς της περιοχής να παραστούν για να ενημερωθούν για τα προβλήματα του αγροτικού τομέα. Καλεσμένοι είναι όλοι οι Συνεταιρισμοί, τα Επιμελητήρια, οι Αγροτικοί Σύλλογοι, αυτοδιοικητικοί, βουλευτές και πολίτες, ώστε να εκφραστεί η συμπαράστασή τους στον αγροτικό τομέα που στηρίζει σταθερά και διαχρονικά τη Λάρισα! Σημεία προσυγκέντρωσης των τρακτέρ (στις 11:00 π.μ.) ορίστηκαν τα εξής: Άγιος Θωμάς (Ιωαννίνων), Οδός Βόλου (ύψος Κλινική Θωμά) και Φαρσάλων (Εργοστάσιο Μέλισσα-ΜΑΡΤ).
Στο μεταξύ, και χθες το μπλόκο του Πλατυκάμπου ενισχύθηκε με τρακτέρ που ήρθαν από τα παρακάρλια, ενώ η Οργανωτική Επιτροπή έχει δώσει βαρύτητα στην οργάνωση του αγώνα, επιχειρώντας να κάνει όσο γίνεται πιο εύκολη την παραμονή των αγροτών στην Εθνική Οδό, εν όψει και των χαμηλών θερμοκρασιών που έρχονται. Στην Καρδίτσα χθες οι αγρότες στον κόμβο του Ε-65 ανέβηκαν ξανά το μεσημέρι με τα πόδια στον Ε-65, όπου και πραγματοποίησαν νέα Γενική Συνέλευση. Στήριξη στον αγώνα των αγροτών εξέφρασαν με ανακοίνωσή τους το Δ.Σ. του Συλλόγου Ιατρών ΕΣΥ ΠΓΝ Λάρισας κι η Επιτροπή Θεσσαλίας του ΚΚΕ.
Γ.Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass