Ημερίδα για τη συμβολή της αγρότισσας στην ανάπτυξη της Θεσσαλίας

Δημοσίευση: 05 Μαρ 2024 16:11
Ημερίδα για τη συμβολή της αγρότισσας στην ανάπτυξη της Θεσσαλίας *ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ *ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ *ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Ημερίδα με θέμα «Η διαχρονική συμβολή της Ελληνίδας αγρότισσας στην ανάπτυξη της Θεσσαλίας» διοργανώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας, στο αμφιθέατρο «Θεόφραστος» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στη Λάρισα, αύριο Τετάρτη 6 Μαρτίου, στις 12 μ. Καλωσόρισμα θα απευθύνει ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Ισότητας Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Β. Σίμος και χαιρετισμούς ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας, ο δήμαρχος Λαρισαίων Θανάσης Μαμάκος, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Χαράλαμπος Μπιλλίνης, ο καθηγητής «Δενδροκομίας», πρόεδρος του Τμήματος Γεωπονίας Αγροτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Αλέξανδρος Παπαχατζής και η θεματική αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας και Εθελοντισμού Ανδριάνα Κομήτσα.

Η καθηγήτρια του Πάντειου Πανεπιστημίου του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής Ανθοπούλου Θεοδοσία θα αναπτύξει το θέμα «Μικρές επιχειρήσεις των γυναικών της υπαίθρου. Παραδοσιακή γνώση, καινοτόμος δράση και Βιώσιμο Επιχειρείν», η γεωργός Μπλιάτζου Φωτεινή το θέμα «Η Ελληνίδα γεωργός ως κόρη, ως σύζυγος, ως μητέρα και ως γιαγιά», η φιλόλογος Βίκυ Τασοπούλου Βίκυ το θέμα «Οι έμφυλες ανισότητες στον αγροτικό τομέα», η κτηνοτρόφος - τυροκόμος Έλλη Γκόλτσιου το θέμα «Η εμπειρία μιας νέας κτηνοτρόφου - τυροκόμου - Καθετοποίηση παραγωγής» και ο γεωπόνος Μπλιάτσος Ντίνος το θέμα «Αγρότισσα - Η γυναίκα ηρωίδα». Την ημερίδα θα συντονίσει η δημοσιογράφος Νίκη Καραΐσκου. Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα από τη γυναικεία χορωδία «inDΟNNAtion» του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, με την Κουκολίτσου Κωνσταντίνα στο πιάνο, τη Ζιούρα Θεοδώρα στο βιολί και τη Σδρόλια Αμαλία στο τραγούδι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass