Αναστάτωση στον ΕΛΓΟ Δήμητρα από την παραίτηση Χαρουτουνιάν

Δημοσίευση: 20 Μαϊ 2024 13:00

Με μια επιστολή-«κόλαφο», στην οποία αναφέρονται βαρύτατες κατηγορίες για τον τρόπο άσκησης πολιτικής του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Λευτέρη Αυγενάκη, ο πρόεδρος του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, Σέρκος Χαρουτουνιάν, έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του πρωθυπουργού στις 12 Μαΐου.

Εκτός των άλλων, στην επιστολή του επισημαίνει ότι του είναι αδύνατο να υπογράφει απευθείας αναθέσεις έργων, «όπως μου ζητείται επιτακτικά, με βάση ποικίλες προφάσεις». Τρεις ημέρες αργότερα, και αφού είχε διαρρεύσει το περιεχόμενο της επιστολής, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, με μια λιτή ανακοίνωση, περιορίστηκε στο γεγονός της παραίτησης, χωρίς να προβεί σε περαιτέρω εξηγήσεις. Όπως τονίζει, «η θητεία του Σέρκου Χαρουτουνιάν έχει ολοκληρωθεί και για το γεγονός αυτό έχει ενημερωθεί από την αρμόδια Διεύθυνση Διοικητικής Οργάνωσης και Εποπτείας Νομικών Προσώπων του ΥΠΑΑΤ. Συνεπώς, δεν υφίσταται θέμα παραίτησης. Όλα τα υπόλοιπα είναι εκ του περισσού. Προφανώς, δεν εκφράζουν πολιτικές θέσεις, αλλά απηχούν προσωπικές πικρίες και αποτυπώνουν προσωπικές συμπεριφορές».

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
Τη δυσαρέσκειά του για τα όσα συμβαίνουν στον Οργανισμό, μετά και την πρόσφατη επιστολή παραίτησης του προέδρου καθ. Σ. Χαρουτουνιάν, εξέφρασε ο Σύλλογος Εργαζομένων του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: «Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ, με αφορμή την πρόσφατη επιστολή παραίτησης του προέδρου καθ. Σ. Χαρουτουνιάν, η οποία έλαβε εκτεταμένη δημοσιότητα, εκφράζει για πολλοστή φορά τη δυσαρέσκειά του για τα τεκταινόμενα Οργανισμό.
Τόσο ο ΣΥΛ.Ε.Ε.Γ.Ο., όσο και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ. του Οργανισμού έχουν πάρει θέση και έχουν καταγγείλει επανειλημμένα με δηλώσεις και γραπτές ανακοινώσεις τους τα κακώς κείμενα σε αυτόν. Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να τα αναζητήσει και να ανατρέξει σε αυτά για να ενημερωθεί αναλυτικά. Ο Σύλλογος Εργαζόμενων ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ δηλώνει ότι η απαξίωση της εργασίας του προσωπικού και ο σφετερισμός του δημόσιου Οργανισμού δεν μπορούν να γίνονται ανεκτά».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass