Ευρωεκλογές με τρακτέρ στον δρόμο

* Από τους Αγιώτες παραγωγούς

Δημοσίευση: 26 Μαϊ 2024 14:40

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Απόφαση να βγάλουν στην Αγιά τα τρακτέρ τους, την Κυριακή 9 Ιουνίου, ημέρα διεξαγωγής των ευρωεκλογών, πήραν, αργά το βράδυ της Παρασκευής, παραγωγοί του Δήμου Αγιάς, που συμμετείχαν σε σύσκεψη που διοργάνωσαν οι Αγροτικοί Σύλλογοι και Συνεταιρισμοί της περιοχής, συνεχίζοντας έτσι τη σκληρή αντιπαράθεση που έχουν εδώ και μήνες με την κυβέρνηση, κυρίως, μεταξύ άλλων, για τον λόγο ότι, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου, δεν αποζημιώθηκαν, όπως αποζημιώθηκαν συνάδελφοί τους παραγωγοί για τα ίδια προϊόντα, για τις ίδιες πλημμύρες και για τις ίδιες ζημιές στο όμορο Πήλιο της γειτονικής Μαγνησίας.

Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν τα εξής:
«Σήμερα, 24 Μάη, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη – ενημέρωση στην Αγιά, Αγροτικών Συλλόγων και Συνεταιρισμών της επαρχίας, με αφορμή τη συνάντηση αντιπροσωπείας αγροτών στην Αθήνα με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σταμενίτη και την άρνηση του υπουργού κ. Αυγενάκη στη Λάρισα να συναντηθεί μαζί μας προτάσσοντας τα ΜΑΤ.
Αφού ακούσαμε τους ομιλητές, ομόφωνα αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε την Κυριακή 9 Ιούνη, ημέρα ευρωεκλογών, συγκέντρωση διαμαρτυρίας με τα τρακτέρ στην Αγιά, τα οποία θα παρατάξουμε δεξιά και αριστερά στον δρόμο χωρίς να παρακωλύουμε τη διέλευση και την εκλογική διαδικασία.
Παράλληλα, καλούμε τους αγρότες κι όλους τους κατοίκους του Δήμου μας, να πάρουν μέρος μαζικά στις εκλογές και με την ψήφο τους να μαυρίσουν και να καταδικάσουν την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που εδώ και εννιά μήνες μας κοροϊδεύει, καθώς και την Κοινή Αγροτική Πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και να στηρίξουν αυτούς που όλο το διάστημα του αγώνα είναι δίπλα μας. Φτάνει πια η κοροϊδία. Ενωμένοι θα νικήσουμε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass