ΘΕΣΤΟ: Συμβουλές για τη συνδεδεμένη ενίσχυση τομάτας

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2015 15:06 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 17:17

 

Η Ο.Π. Βιομηχανικής Τομάτας ΘΕΣΤΟ επισημαίνει στα μέλη της, ότι για να λάβουν τη συνδεδεμένη ενίσχυση του έτους 2015, θα πρέπει να δηλώσουν στο ΟΣΔΕ ότι επιθυμούν τη λήψη της και ότι είναι μέλη του ΘΕΣΤΟ, προσκομίζοντας και τη σχετική βεβαίωση την οποία μπορούν είτε να κατεβάσουν από το portal του ΘΕΣΤΟ, είτε να την προμηθευτούν από τα γραφεία Λάρισας και Φαρσάλων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ο.Π. ΘΕΣΤΟ «για τους υπόλοιπους-μεμονωμένους παραγωγούς που καλλιεργούν βιομηχανική τομάτα κατά το τρέχον έτος, ανακοινώνεται ότι με βάση την ισχύουσα νομοθεσία θα πρέπει και αυτοί να «συνεργαστούν με Φορέα (Αγροτικό Συνεταιρισμό ή Ομάδα Παραγωγών), παραδίδοντας το προϊόν τους στο Φορέα ως συνεργαζόμενοι» (αριθ. απόφασης 925/39512/6-4-2015, άρθρο 3, §2). Για τη διευκόλυνση των παραγωγών αυτών, το Δ.Σ. του ΘΕΣΤΟ σε έκτακτη συνεδρίασή του αποφάσισε όπως συνεργαστεί με όσους το επιθυμούν, με όρους και προϋποθέσεις που θα εξειδικευτούν σε συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν το άμεσο προσεχές διάστημα, στις περιοχές Λάρισας, Βόλου, Φθιώτιδας και Βοιωτίας, σε ημερομηνίες οι οποίες θα ανακοινωθούν με κάθε πρόσφορο μέσο στους ενδιαφερόμενους».

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία του ΘΕΣΤΟ, στο τηλέφωνο 2411116205.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass