ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 1η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Στη Λάρισα ο Βαγγέλης Αποστόλου

* Νέος γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας ο Στάθης Λαγός

Δημοσίευση: 12 Ιαν 2016 0:25

 

Τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου προγραμματίζεται με τα μέχρι στιγμής δεδομένα η επίσκεψη του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλη Αποστόλου, στη Λάρισα.

Πρόκειται για μία επίσκεψη με ιδιαίτερο και όχι μόνο συμβολικό χαρακτήρα, με δεδομένες τις κινητοποιήσεις του αγροτικού κόσμου που αναμένεται να ξεκινήσουν και στον θεσσαλικό κάμπο τις επόμενες μέρες.

Το ακριβές πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Αποστόλου θα διαμορφωθεί το προσεχές διάστημα.

Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Εν τω μεταξύ, σε τροχιά ανασυγκρότησης βρίσκεται πλέον και η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στα γραφεία του κόμματος.

Όπως είναι γνωστό, οι εξελίξεις του περασμένου καλοκαιριού στο κόμμα προκάλεσαν βαθύτατο ρήγμα και στη Νεολαία η οποία ουσιαστικά έπαψε να υφίσταται. Στο πλαίσιο της ανασυγκρότησης και ενόψει του συνεδρίου, η Νεολαία έχει ήδη ανασυντάξει τις δυνάμεις της και έχει κάνει κιόλας αισθητή με δημόσιες παρεμβάσεις την παρουσία της στα δρώμενα.

Το ίδιο σχεδιάζεται να συμβεί και με τη Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, σύμφωνα με τις αποφάσεις της κυριακάτικης σύσκεψης. Νέος γραμματέας της Νεολαίας είναι πλέον ο Στάθης Λαγός, ενώ προγραμματίζεται για τον επόμενο μήνα η διεξαγωγή εκδήλωσης με επίκεντρο την Παιδεία και τις μεταρρυθμίσεις στις οποίες προτίθεται να προχωρήσει η νέα ηγεσία του υπουργείου.

Παράλληλα, στο επίκεντρο των δράσεων του κόμματος βρίσκεται και ο ευαίσθητος τομέας της Υγείας, καθώς αυτή την εβδομάδα είναι προγραμματισμένες σειρά συσκέψεων, τόσο της γραμματείας Υγείας της Νομαρχιακής Επιτροπής όσο και των αντίστοιχων γραμματειών των υπόλοιπων Ν.Ε. της Θεσσαλίας. Το πλαίσιο αυτών των πρωτοβουλιών έχει δρομολογηθεί από τα τέλη της προηγούμενης χρονιάς, σε πανθεσσαλική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε παρουσία του αρμόδιου βουλευτή του κόμματος, Σάκη Παπαδόπουλου.

Τέλος, για την Κυριακή 24 Ιανουαρίου, στη Λάρισα, προγραμματίζεται η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας του ΣΥΡΙΖΑ, με τη συμμετοχή και των βουλευτών της περιφέρειας. Στη συνεδρίαση θα παραστεί το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, υπεύθυνος για τις οργανώσεις Θεσσαλίας, Ζήσης Καπράνας, ενώ πιθανολογείται και η παρουσία του γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, Παναγιώτη Ρήγα.

Μενέλαος Κατσαμπέλας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass