ΔΗΛΩΣΕ ΧΘΕΣ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΖΙΑΚΑΣ:

Θα μείνουμε στην κατηγορία...

* Μάγγος: «Η διοίκηση μας παρέχει τα πάντα και θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος»

Δημοσίευση: 18 Ιαν 2016 1:07

Πραγματικός...χείμαρρος ο τεχνικός του Δωτιέα Μιλτιάδης Ζιάκας ξέσπασε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, όπου τόνισε ότι «αν κάποιοι περιμένουν να έρθουνε να δούνε την Μπαρτσελόνα, νομίζω ότι καλά θα είναι να πάνε σε άλλο γήπεδο».

Ευχήθηκε δε και στην ομάδα της περιοχής του τον Δωτιέα, να τα καταφέρει.

Από την πλευρά του ο προπονητής της αγιώτικης ομάδας μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Τύρναβο και τον τεχνικό του, ενώ ανέφερε ότι η διοίκηση του Δωτιέα παρέχει τα πάντα και πως θα το παλέψουν μέχρι το τέλος. Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο προπονητών:

Γιάννης Μάγγος(Δωτιέας): «Σίγουρα ήταν ένα κομβικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Παλεύουμε για τη σωτηρία και γνωρίζαμε ότι θα έρθουμε σε μια έδρα, με αντίπαλο μια ομάδα που παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και αυτό είναι θέμα δουλειάς.

Προηγήθηκε ο Τύρναβος, προσπαθήσαμε μετά να κλείσουμε τους διαδρόμους στον αντίπαλο και τα καταφέραμε με τις αλλαγές που κάναμε.

Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, όμως δεν μπήκε το γκολ και χάσαμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και δεν πρέπει να ψάχνουμε για να βρούμε δικαιολογίες.

Συνεχίζουμε, είναι ένα πρωτάθλημα δύσκολο γιατί υποβιβάζονται οκτώ ομάδες και μέχρι την τελευταία αγωνιστική θα κριθούν τα πάντα.

Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα του Τυρνάβου, έχει ένα πολύ καλό υλικό, καλό προπονητή, καταξιωμένο.

Και μια διοίκηση που είναι κοντά στους παίκτες.

Εμείς δουλεύουμε καθημερινά στο γήπεδο, η διοίκηση μας παρέχει τα πάντα, έχει χρόνια να συμβεί αυτό στην Αγιά και προσπαθεί για το καλύτερο.

Θα κάνουμε ακόμη δύο-τρεις προσθήκες, ώστε να μας βοηθήσουνε για τη συνέχεια.

Το επόμενο παιχνίδι μας είναι σε δύο εβδομάδες με τη Νίκη Βόλου εκτός έδρας καθώς μεσολαβεί και ο αγώνας με τον Φωκικό, που αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

Και θα πάμε στον Βόλο για θετικό αποτέλεσμα, διότι δεν υπάρχει δυνατός αλλά και ούτε αδύνατος αντίπαλος. Όλα κρίνονται μέσα στο γήπεδο και θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος».

Μιλτιάδης Ζιάκας(Τύρναβος 2005): «Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τον συναδελφό μου για τα καλά του λόγια και πραγματικά μέσα από την ψυχή μου του εύχομαι να τα καταφέρει. Είναι ένα νέο παιδί, σε μια ομάδα που είναι αρκετά οργανωμένη, είναι ομάδα της περιοχής μου και θέλω πραγματικά η Αγιά, ο Δωτιέας να παραμείνει στην κατηγορία.

Τα πράγματα όμως είναι δύσκολα και είναι δύσκολα γιατί υπάρχει η παγκόσμια πρωτοτυπία, σε κανένα πρωτάθλημα του κόσμου δεν υποβιβάζονται οκτώ ομάδες. Εμείς όμως στην Ελλάδα το κάνουμε.

Σε ό,τι έχει σχέση με την ομάδα μου, συγχαρητήρια στους παίκτες μου και θα το πω για τελευταία φορά, δεν θα το επαναλάβω άλλη φορά σε συνέντευξή μου.

Όποιος θέλει να το καταλάβει, ας το καταλάβει. Όποιος δεν θέλει να μην το καταλάβει ποτέ.

Η ομάδα του Τυρνάβου αποτελείται από οκτώ παίκτες της ομάδας Νέων, έντεκα παίκτες από τα τοπικά πρωταθλήματα και τέσσερα νεαρά παιδιά, πιο έτοιμα.

Αυτή είναι η ομάδα μας. Αυτή η ομάδα λοιπόν είναι ανταγωνιστική, κοιτάζει κάθε αντίπαλο στα μάτια και διεκδικεί τα αποτελέσματα μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Αν κάποιοι περιμένουν να έρθουνε να δούνε την Μπαρτσελόνα, νομίζω ότι καλά θα είναι να πάνε σε άλλο γήπεδο. Αν όμως θέλουν να στηρίξουν αυτό το έργο, να στηρίξουν τον Βασίλη Μπρέζα που το έργο του είναι γνωστό στην περιοχή, τη διοίκηση του Τυρνάβου τα νεαρά παιδιά από την ομάδα Νέων και τα τοπικά, τότε να έρθουν και να μας βοηθάνε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αλλιώς θα πρέπει να κατανοήσουμε όλοι τι έχουμε και το τι πρέπει να κάνουμε. Εμείς θα τα καταφέρουμε. Το έχω πει από την πρώτη στιγμή ότι ο Τύρναβος θα μείνει στην κατηγορία. Και θα μείνει στην κατηγορία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass