Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΤΗ Ν.Ε.ΛΑΜΙΑΣ

Πρώτο φιλικό για τα κορίτσια του Ν.Ο.Λ.

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2016 7:30

Πριν από λίγες ημέρες στο κλειστό κολυμβητήριο του Ε.Α.Κ. Λάρισας διεξήχθη το πρώτο φιλικό παιχνίδι της χρονιάς για τα κορίτσια της ομάδας πόλο του Ν.Ο.Λ.. Στον φιλικό αυτό αγώνα με την ομάδα της Ν.Ε. Λαμίας συμμετείχαν τα κορίτσια από τα τμήματα των κορασίδων και των mini κορασίδων.

Σκοπός του παιχνιδιού ήταν η αποκόμιση εμπειριών από τα κορίτσια στο πλαίσιο της συνεχούς προετοιμασίας, για τη συμμετοχή τους στα επερχόμενα πρωταθλήματα των κατηγοριών τους.

Ο προπονητής Γιώργος Ευαγγελός χρησιμοποίησε τις παρακάτω παίκτριες: Τέρπου Αθηνά, Ντίρλα Παναγιώτα, Σαμαρά Αντριάνα, Λαμπρονίκου Ραφαέλα, Καλογιάννη Δέσποινα, Κατσογιάννη Γλυκερία, Τσιάρα Βασιλική και

(με φιλική συμμετοχή, καθώς τα κορίτσια ανήκουν στο τμήμα της συγχρονισμένης κολύμβησης) Μπουλογιάννη Ιουλία, Μπότση Αφροδίτη.

*Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 23-24 Ιανουαρίου, θα διεξαχθούν στο Κολυμβητήριο «Βασίλης Πολυμερος» στη Ν.Ιωνία Βόλου τα «Νικητήρια 2016» αγώνες κολύμβησης προαγωνιστικών κατηγοριών 9 - 10 -

11 και 12 ετών. Οι μικροί κολυμβητές του Ν.Ο.Λ. είναι έτοιμοι να προσπαθήσουν, για την επίτευξη των στόχων τους και για την ανάδειξη της δουλειάς που έχουν κάνει με τους προπονητές τους.

Ο Ν.Ο.Λ. θα συμμετάσχει στους αγώνες με 73 παιδιά ηλικίας 9 έως 12 ετών, υπό τη στήριξη και την καθοδήγηση των προπονητών τους Νίκου Γεωργίου, Ηλία Παπαναγιώτου και Κώστα Μαξιμιάδη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass