ΧΘΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ

Επέστρεψε ο Σεμπαστιάν Ναγιάρ

* Ντόστανιτς σε παίκτες: «Να συνεχίσουμε έτσι...»

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2016 10:29

Του Σωτ. Κέλλα

Μια... προσθήκη είχαμε στη χθεσινή προπόνηση της ΠΑΕ ΑΕΛ, καθώς πήρε μέρος κανονικά ο Σεμπαστιάν Ναγιάρ που το τελευταίο δεκαήμερο ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα μετά το επεισόδιο που είχε με την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Ναγιάρ δεν γνωρίζουμε αν υπολογίζεται από τον Σέρβο προπονητή για το παιχνίδι του Σαββάτου στα Χανιά με την τοπική ομάδα αλλά η επάνοδος του ποδοσφαιριστή σύμφωνα με πληροφορίες συνδυάστηκε με τη συγγνώμη που ζήτησε από τον πρόεδρο της ομάδας κ. Κούγια.

Στο μεταξύ ηρεμία επικρατεί στην ομάδα και αισιοδοξία για άνοδο (μάλιστα χθες έγιναν και πληρωμές...) μετά τη νίκη επί της Ζακύνθου με 2-0 ενώ ο τεχνικός της ομάδας Ράτκο Ντόστανιτς μιλώντας στους ποδοσφαιριστές τούς έδωσε συγχαρητήρια για την απόδοσή τους, τους ζήτησε να συνεχίζουν να παίζουν με τον ίδιο ρυθμό και πως η εικόνα αυτή πρέπει να συνεχιστεί για να μην δώσουν δικαίωμα σε αντιπάλους. Άλλωστε το πρωτάθλημα έχει ακόμα μεγάλο δρόμο.

Μάλιστα τους είπε «Αξίζετε πολλά...», δεν γνωρίζουμε πώς μεταφραζόταν το συγκεκριμένο (λέτε σε κανένα έξτρα πριμ;).

Στο μεταξύ εκεί που στάθηκε ο Σέρβος προπονητής είναι στις αλλαγές και ζήτησε από ορισμένους να μπαίνουν πιο δυνατά κυρίως από νεαρούς παίκτες που έχουν δυνάμεις. Αυτό δείχνει και τις απαιτήσεις που έχει από το έμψυχο δυναμικό και παρά το καλό αποτέλεσμα που είχε η ομάδα απαιτεί να τα δίνουν όλα έστω και αν αγωνίζονται για λίγο.

ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΟΥΑΛΑ

Ο Μπόγιοβιτς σκοράρει για την ΑΕΛ και ο Μαρουκάκης απέκτησε συγκάτοικο τον Ντουαλα στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Β' Εθνικής κατηγορίας.

Ο πίνακας των σκόρερ έχει διαμορφωθεί ως εξής:

9 γκολ: Μαρουκάκης (AΕΛ), Ντουαλά (Κέρκυρα)

8 γκολ: Κουσκουνάς (Τρίκαλα), Βάντερσον (Απόλλων Σμύρνης)

7 γκολ: Φουρτάδο (Πανσερραϊκός)

6 γκολ: Τζιώρας (Απόλλων Σμύρνης)

5 γκολ: Ζαϊρί (Ζάκυνθος), Μάνος (Εργοτέλης), Ντα Σίλβα Πίντο (Λαμία), Ντεπέτρις (Ολυμπιακός Βόλου)

4 γκολ: Βαττής (Κισσαμικός), Μάντζης (Κισσαμικός), Ομπράντοβιτς (Αχαρναϊκός), Αρναρέλλης (Καλλιθέα), Μπλάνκο (Ελευσίνα), Καραγιάννης (Λαμία)

3 γκολ: Πέδρο (Παναχαϊκή), Παμλίδης (Κέρκυρα), Στεφάνοβιτς (Τρίκαλα), Κόντος (Κέρκυρα), Δουκάκης (Τρίκαλα), Σιατραβάνης (Λαμία), Ναζίμ (Ζάκυνθος), Γκέσιος (Χανιά), Φράγκος (Καλλιθέα), Μπόγιοβιτς (ΑΕΛ).

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ

Τις χειρότερες στιγμές της ιστορίας του διανύει ο Εργοτέλης, καθώς, μετά από 14 χρόνια παρουσίας στις επαγγελματικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου, η ομάδα της Κρήτης αποχώρησε από το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας.

Οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής Σταύρος Λαμπράκης, που καθοδήγησε την ομάδα μετά το "διαζύγιο" με τον Γιάσμικο Βέλιτς, ενημερώθηκαν χθες ότι το μοιραίο δεν απεφεύχθη και ότι η ομάδα αποχωρεί από το πρωτάθλημα. Ο Εργοτέλης είχε μείνει με 17 ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του και παρά τις δυσκολίες κατόρθωσε στα τελευταία παιχνίδια να αποσπάσει ισοπαλίες, από Αναγέννηση Καρδίτσας και Τρίκαλα, να επικρατήσει της Κέρκυρας και της Παναχαϊκής, αλλά και να κοιτάξει στα μάτια τον Πανιώνιο στο κύπελλο.

Σε 15 παιχνίδια στη Β' Εθνική κατακτήθηκαν εφέτος 19 βαθμοί και η ομάδα αποχαιρετά την κατηγορία από την 8η θέση. Στην ίδια μοίρα με τον Εργοτέλη δείχνει να βρίσκεται και ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να έχει την ίδια τύχη με τους Κρητικούς. Σημειώνεται ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη θα μείνουν ελεύθεροι, ενώ είναι άγνωστο στην παρούσα φάση τι θα γίνει με τις οφειλές προς τους παίκτες και προς τρίτους.

Ο Σταύρος Λαμπράκης δήλωσε: "Σήμερα γράφτηκε ο επίλογος μιας πολύ δύσκολης κατάστασης. Με 15 παιδιά κάναμε ό,τι μπορούσαμε, προσπαθήσαμε και παραμερίσαμε τα προβλήματα. Δώσαμε χρόνο στους ανθρώπους της ομάδας μήπως βρεθεί λύση και πλέον είμαστε αναγκασμένοι να σταματήσουμε. Το κάναμε αυτό με περηφάνια, όλες οι ομάδες έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Έχουμε περάσει και άλλες δύσκολες στιγμές αλλά σήμερα φτάσαμε στο χειρότερο δυνατό σημείο. Τους ευχαρίστησα που τα έδωσαν όλα για την ομάδα, που τίμησαν τη φανέλα του Εργοτέλη. Τους ζήτησα να φυλάξουν όλες τις ωραίες στιγμές που ζήσαμε και να έχουν αυτές τις στιγμές ως εφόδιο στη ζωή τους".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass