ΔΗΛΩΝΕΙ Ο 18ΧΡΟΝΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΑΚΡΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ:

Μπορούμε να πάμε ακόμη καλύτερα

*Η εμπειρία του Κοταρέλλα δίνει ένα συν στην ομάδα μας

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2016 8:31

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Σημαντική νίκη πέτυχε το περασμένο Σάββατο η Δήμητρα Γιάννουλης, η οποία επικράτησε στο Γήπεδό της του αξιόμαχου Αμπελωνιακού, με σκορ 1-0.

Οι «Πράσινοι» με 28 βαθμούς ισοβαθμούν στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α΄ΕΠΣΛ με τον Σμόλικα Φαλάνης και στόχος τους στα επόμενα παιχνίδια είναι να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση.

Η επιστροφή του Κώστα Κοταρέλλα στο… σπίτι του, έδωσε άλλον αέρα στην ομάδα της Γιάννουλης, που έχει ένα κράμα έμπειρων και νεαρών παικτών.

Ένας από τους ταλαντούχους είναι ο 18χρονος πλάγιος επιθετικός Κωνσταντίνος Μακρής ο οποίος προσπαθεί να βελτιώνεται ο ίδιος και παράλληλα να γίνεται πιο ουσιαστικός για την ομάδα του.

Σε δηλώσεις που έκανε ο κ. Μακρής για τη φετινή Δήμητρα Γιάννουλης, επισήμανε τα εξής: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος διότι ήρθα σε μια ομάδα που στις χαρές και στις λύπες όλοι είναι μαζί. Έχουμε ένα αξιόλογο προπονητή τον Βασίλη Μπακογιάννη, που γνωρίζει πολύ καλά πότε πρέπει να απονείμει τα εύσημα και πότε να κάνει τις παρατηρήσεις του.

Η διοίκηση βρίσκεται συνεχώς κοντά μας και παρά την οικονομική κρίση, οι παράγοντες κάνουν την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για την εύρυθμη λειτουργία του σωματείου και πολλές θυσίες.

Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος και αισθάνομαι τυχερός που αγωνίζομαι σε ένα σύλλογο όπου όλοι οι παίκτες αποτελούμε μια οικογένεια και μάλιστα είμαστε πολύ δεμένοι μεταξύ μας.

Υπάρχουν παίκτες παλιοί όπως οι Θώμος, Εμμανουήλ και Μανάκας, που βοηθάνε πάρα πολύ με την εμπειρία τους τα νέα παιδιά.

Επίσης και η επιστροφή του Κοταρέλλα θεωρώ ότι είναι ένα συν για την ομάδα μας, διότι είναι ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη εμπειρία και θα μας βοηθήσει πάρα πολύ στη συνέχεια».

-Ποιος είναι ο στόχος στη συνέχεια;

«Καταρχάς οφείλουμε σε κάθε παιχνίδι να σεβόμαστε τον οποιονδήποτε αντιπαλό μας και να είμαστε σοβαροί αλλά και πειθαρχημένοι. Όλα τα ματς στην Α΄κατηγορία είναι δύσκολα και θα χρειασθεί από την πλευρά μας να είμαστε προσγειωμένοι. Θεωρώ ότι μπορούμε να πάμε ακόμη καλύτερα και στόχος μας είναι να τερματίσουμε στην πρώτη πεντάδα, του βαθμολογικού πίνακα. Ταμείο θα κάνουμε στο τέλος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass