ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ

Έρχεται αύριο στη Λάρισα ο γ.γ.Α. Τζούλιος Συναδινός

* «Βλέπει» περιφερειάρχη, δημάρχους ΕΑΚ, αλλά και αθλητικά σωματεία *Ανακοινώνει ανακατασκευή του ταρτάν στο ΕΑΚ

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2016 0:31

Του Σωτ. Κέλλα

Σήμερα ή αύριο κατατίθεται στη Βουλή το νέο αθλητικό νομοσχέδιο (μάλιστα θα υπάρχουν και διατάξεις του υπουργείου Τουρισμού) και τα αθλητικά σωματεία της Λάρισας θα έχουν το προνόμιο να πληροφορηθούν τις προτεινόμενες αλλαγές από τον γ.γ.Α. Τζούλιο Συναδινό που αύριο θα βρίσκεται στη Λάρισα για επίσημη επίσκεψη.

Ο κ. Συναδινός θα έρθει συνοδευόμενος από τον Τάσο Μπουτίνο (υπεύθυνο προγραμμάτων μαζικού αθλητισμού και εγκαταστάσεων της τοπικής αυτοδιοίκησης) και τον νομικό Γιώργο Αδαμίδη.

Θα έρθουν από Αθήνα αφού προγραμμάτισε επίσημη επίσκεψη στον Δήμο Τεμπών και συνάντηση με τον δήμαρχο Κώστα Κολλάτο. Στη συνέχεια θα υπάρξει συνάντηση με τον δήμαρχο Λαρισαίων Αποστόλη Καλογιάννη και τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό.

Το απόγευμα θα μιλήσει σε σωματεία, αθλητικούς φορείς που θα αναλύσει το νέο αθλητικό νόμο ενώ το βράδυ θα έχει συνάντηση με το αθλητικό τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Την Παρασκευή θα επισκεφθεί τις αθλητικές εγκαταστάσεις ενώ θα έχει συνάντηση με την Επιτροπή Διοίκησης και τους εργαζόμενους. Θα δώσει και συνέντευξη Τύπου (μάλλον στο Δημαρχείο) όπου θα αναλύσει τα έργα που έγιναν στο ΕΑΚ και τις αθλητικές προτάσεις για το 2016 όταν αναμένεται η αξιοποίηση του βοηθητικού του Αλκαζάρ ενώ αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να δει την κατάσταση του ταρτάν και η ανακατασκευή του έργου που θα ανακοινώσει, όπως αναφέρουν πληροφορίες, θα δώσει πνοή στον λαρισινό στίβο.

Θα κλείσουμε με μια πληροφορία για τον νέο αθλητικό νόμο. Θα περιλαμβάνει δυο κεφάλαια και το πρώτο είναι η εναρμόνιση της αθλητικής νομοθεσίας με τη χάρτα αντιντόπινγκ του παγκοσμίου οργανισμού. Το δεύτερο θα έχει διατάξεις που λύνουν πάγια προβλήματα του αθλητισμού και άρση διαφόρων αδικιών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass