ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΩΣΤΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ

Συνάντηση Κούγια-Συναδινού

* Δίκαιο χαρακτηρίστηκε το αίτημα της ΑΕΛ από τον ΓΓΑ * Κούγιας: «Η ΑΕΛ θα πάρει φέτος το πρωτάθλημα»

Δημοσίευση: 22 Ιαν 2016 9:50

 

Του Σωτ. Κέλλα

Στη Λάρισα βρισκόταν χθες για επαγγελματικούς λόγους ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας και πληροφορηθείς (από την «Ε») ότι ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Τζούλιος Συναδινός θα έκανε επίσκεψη στις 2 μ.μ. στην Περιφέρεια Θεσσαλίας πήγε συνοδευόμενος από τον παλαίμαχο παίκτη της ΑΕΛ Δημήτρη Αβραμούλη να τον συναντήσει.

Μάλιστα ζήτησε παρουσία του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού να μιλήσει με τον Τζούλιος Συναδινό κάτι το οποίο δεν αρνήθηκε, αν και εκτός προγράμματος, ο ΓΓΑ με την ευγένεια που τον διακρίνει(έχοντας δίπλα του τον σύμβουλό του σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης Τάσο Μπουντίνο και τον νομικό του Αλέξη Αδαμίδη).

Ο κ. Κούγιας είπε ότι η ΑΕΛ φέτος θα πάρει το πρωτάθλημα γιατί έχει την καλύτερη ομάδα και λόγω μιας διάταξης που υπάρχει κινδυνεύει να μην παίξει στη Σούπερ Λίγκα. Συγκεκριμένα τόνισε ότι δεν διαγράφεται από το ΓΕΜΗ η εκκαθαρισθείσα ΠΑΕ λόγω εκκρεμούς διαχειριστικού ελέγχου(για τον οποίο ο προηγούμενος ιδιοκτήτης κ.Πηλαδάκης έχει καταθέσει τριτανακοπή) και για να ιδρυθεί καινούργια ΠΑΕ που να εγκρίνεται από το ΓΕΜΗ θα πρέπει να περάσει τριετία κάτι το οποίο με την ΑΕΛ συμβαίνει τον Νοέμβριο.

Τόνισε ότι έχει κάνει συνάντηση με τον κ. Κοντονή και τον νομικό του Παναγιώτη Περάκη αλλά γνωρίζει ότι ο κ. Συναδινός είναι γνώστης του θέματος καθώς μίλησε με τον διευθυντή Ανάπτυξης τον κ. Μποσγανά και επιθυμούν όλοι λύση γνωρίζοντας το δίκαιο του αιτήματος.

Συζητήθηκε η λύση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους αλλά επειδή αυτό απλά γνωματεύει χρειάζεται νομοθετική ρύθμιση ή υπουργική απόφαση κάτι που πρέπει να γίνει άμεσα(μέχρι τέλη Μαρτίου).

Ο ΓΓΑ αναγνώρισε το δίκαιο του αιτήματος και είπε ότι συνομίλησε με τον κ. Κοντονή ενώ ο κ. Αγοραστός σε παρέμβασή του τόνισε ότι το αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι δίκαιο και είπε ότι αν η ομάδα αγωνιστικά τερματίσει στην πρώτη θέση (είναι σίγουρο είπε με παρέμβασή του ο κ. Κούγιας) και δεν παίξει στη Σούπερ Λίγκα, σίγουρα από μόνο του είναι ένα γεγονός που μπορεί να προκαλέσει κοινωνική αναταραχή στην πόλη ενώ επισήμανε τις διαδηλώσεις που είχαν γίνει για την κατασκευή γηπέδου για την ομάδα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass