Ο ΒΑΘΜΟΣ ΤΗΣ ΙΣΟΠΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ(0-0)

Ούτε κρύο, ούτε ζέστη…

*Παρέμεινε στην πρώτη θέση και αήττητη εκτός έδρας *Μεγάλες ευκαιρίες με Κουτσιανικούλη (64΄), Βέρτζο (84΄)

Δημοσίευση: 24 Ιαν 2016 9:12

 

Επιμέλεια : Σωτ. Κέλλας

Ούτε κρύο, ούτε ζέστη έφερε στην ΑΕΛ η χθεσινή ισοπαλία στα Χανιά με αντίπαλο την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της16ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής κατηγορίας. Η ισοπαλία αυτή δεν αποτέλεσε ούτε καταστροφή αλλά ούτε βήμα ανόδου για τη λαρισινή ομάδα που παρέμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και διατήρησε το αήττητο στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Αγωνιστικά το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο αφού και οι δυο ομάδες είχαν τις ίδιες τελικές προσπάθειες με την ΑΕΛ απλά να υπερέχει στην καλύτερη ευκαιρία του αγώνα που ήταν μια φάση στο 64΄ όταν ο Κουτσιανικούλης που τετ-α-τετ με τον Πρίφτη αντί να σουτάρει προτίμησε να μεταβιβάσει στον Ουρτάδο που δεν πρόλαβε την μπάλα.

Οι «βυσσινί» και στο δεύτερο παιχνίδι που έδωσαν στην Κρήτη (το πρώτο ήταν με τον Κισσαμικό) πήραν ισοπαλία και συνεχίζουν να ατενίζουν με αισιοδοξία την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα ενώ σίγουρα από δω και πέρα έχουν πιο εύκολο πρόγραμμα με δεδομένο ότι τρίτη φορά στην Κρήτη δεν θα πάνε αφού θα κερδίσουν στα χαρτιά τον Εργοτέλη που αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα. Κάτι που μπορεί να συμβεί και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου στον Βόλο...

Πάλι βέβαια οι παίκτες του Ντόστανιτς φορτώθηκαν κίτρινες κάρτες(τέσσερις) με τις μισές δικαιολογημένες και ίσως θα πρέπει να σταματήσουν να διαμαρτύρονται οι παίκτες. Οι κάρτες για μαρκάρισμα φυσιολογικές (και ειδικά του Μπανούση στο πρώτο μέρος άδικη) αλλά για τις διαμαρτυρίες αδικαιολόγητες.

Γενικά η ΑΕΛ παρέμεινε αήττητη στο πρωτάθλημα το 2016 ενώ δεν έχει παραβιαστεί και η εστία της έχοντας περάσει από δύο δυνατές έδρες(Σέρρες και Χανιά)… 

 ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ

6΄: Σέντρα από δεξιά του Τσούτση, η μπάλα φθάνει στον Νάκα που σουτάρει αλλά τελευταία στιγμή προλαβαίνει ο Βέρτζος και αποκρούει σε κόρνερ.

13’: Σουτ του Μπουντόπουλου λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή η μπάλα καταλήγει μόλις άουτ.

18’:Ο Μασάδο εκτελεί κόρνερ από τα δεξιά και ο Γκέσιος πιάνει την κεφαλιά ανενόχλητος από το ύψος της μικρής περιοχής αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ξενοδόχοφ.

23΄: Σουτ του Ουρτάδο έξω από τη μεγάλη περιοχή, ο Πρίφτης μπλοκάρει εύκολα.

26’: Σέντρα από τα δεξιά του Ιωαννίδη, ο Γκέσιος μπαίνει στην πορεία της μπάλας μέσα στη μικρή περιοχή του Ξενοδόχοφ, αλλά η προβολή του στέλνει την μπάλα μόλις άουτ.

34’: Σουτ του Ιωαννίδη από δεξιά και λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, μπλοκάρει εύκολα ο Ξενοδόχοφ.

36’: Σέντρα του Δεινόπαππα από τα δεξιά, ο Γκέσιος από το ύψος του πέναλτι πιάνει κεφαλιά, αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ξενοδόχοφ.

45’: Διαγώνια  σέντρα-σουτ του Μασούρα, από τα δεξιά και το ύψος της μεγάλης περιοχής ,  η μπάλα καταλήγει άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Πρίφτη.

49’: Εκτέλεση φάουλ από τον Μασάδο, ο Τσούτσης πιάνει την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά ο Ξενοδόχοφ μπλοκάρει.

53’: Σέντρα του Μονιάκη από τα αριστερά, ο Μπουντόπουλος αμαρκάριστος σουτάρει αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ.

56’: Δυνατό σουτ του Αναστασόπουλου μέσα από τη μεγάλη περιοχή του Πρίφτη, η μπάλα καταλήγει υπερβολικά άουτ.

64’: Ο Μπόγιοβιτς με κεφαλιά τροφοδοτεί τον Κουτσιανικούλη, ο οποίος μπαίνει μέσα στη μεγάλη περιοχή και αντί να πλασάρει τον Πρίφτη, προσπαθεί να κάνει πάσα δίπλα στον Ουρτάδο, αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ.

68’: Σουτ του Ρίκκα λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή η μπάλα καταλήγει άουτ.

70’: Αδύναμο σουτ του Κουτσιανικούλη, μέσα από τη μεγάλη περιοχή, μπλοκάρει ο Πρίφτης.

71’: Μακρινό σουτ του Μονικάκη, μπλοκάρει ο Πρίφτης.

84’: Από εκτέλεση κόρνερ του Λαμπρόπουλου από τα αριστερά, ο Βέρτζος πιάνει αμαρκάριστος μία κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής , η μπάλα παίρνει πορεία προς τα δίχτυα, αλλά  πάνω στη γραμμή της εστίας διώχνει ο Ιωννίδης.

85’ Σουτ του Γκέσιου από μακριά , μπλοκάρει ο Ξενοδόχοφ.

88΄: Φάουλ του Ρίκα από το κέντρο του γηπέδου ο Διαμαντόπουλος πιάνει κεφαλιά που αποκρούει δύσκολα ο Ξενοδόχοφ.

 Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Ο διαιτητής κ. Μπλάνας (Μεσσηνίας) στο πρώτο μέρος έδειξε μια εύνοια στην ομάδα των Χανίων επηρεασμένος από τις πτώσεις των παικτών της κρητικής ομάδας. Ειδικά η κάρτα του Μπανούση σε δήθεν μαρκάρισμα στον Τσούτση ήταν αδικαιολόγητη. Στο δεύτερο μέρος υπήρξε ακριβοδίκαιος. Ο πρώτος βοηθός ευθύνεται και αυτός γι’ αυτή την κάρτα ενώ υπέδειξε λάθος ένα οφσάιντ του Γκέσιου στο δεύτερο μέρος για να είμαστε ακριβοδίκαιοι στην κρίση μας. Σωστός ο άλλος (Σερεμέτης). Και οι δυο από τον σύνδεσμο Μεσσηνίας. 

Κίτρινες κάρτες είδαν οι:  Μπουντόπουλος, Μπανούσης, Κουτσιανικούλης, Μασούρας.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΧΑΝΙΑ: Πρίφτης, Παγώνης, Ιωαννίδης, Διαμαντόπουλος, Καρτσαμπάς, Ρίκκα, Μασάδο (79’ Μπριλάκης) Δεινόπαππας, Τσούτσης (74’ Χατζηλιάδης), Νάκας (67’ Σάντερσον), Γκέσιος.

ΑΕΛ: Ξενοδόχοφ, Μασούρας, Μονιάκης, Βέρτζος, Κομεσίδης, Μπανούσης, Ουρτάδο, Αναστασόπουλος (58’ Λαμπρόπουλος), Μπουντόπουλος (77’ Κρητικός), Κουτσιανικούλης (71’ Ροβίθης), Μπόγιοβιτς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass