ΘΕΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟ(15:00)

Να περάσει από το… μπλόκο του Βελεστίνου

*Μίλτος Ζιάκας: «Το αντιμετωπίζουμε ως τελικό…»

Δημοσίευση: 24 Ιαν 2016 8:15

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Πολύ κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι δίνει σήμερα και ώρα 15:00 στο Βελεστίνο ο Τύρναβος 2005, ο οποίος αντιμετωπίζει τον δυνατό Ρήγα Φεραίο.

Το ματς διεξάγεται στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας και οι «κυανέρυθροι» θέλουν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα, για να συνεχίσουν να έχουν πολλές ελπίδες, στη μάχη της σωτηρίας που δίνουν.

Οι παίκτες της τυρναβίτικης ομάδας  προετοιμάστηκαν κατάλληλα  όλη την εβδομάδα και θα δώσουν ότι μπορούν καλύτερο από τον εαυτό τους, προκειμένου να φτάσουν  στην επιτυχία και να περάσουν από το… μπλόκο του Βελεστίνου.

Για τη σημερινή αναμέτρηση, ο τεχνικός του Τυρνάβου Μιλτιάδης Ζιάκας σε δηλώσεις που έκανε επισήμανε τα εξής: «Γνωρίζουμε πολύ καλά ποιος είναι ο αντίπαλός μας και την παρουσία  που έχει στο πρωτάθλημα. Για εμάς κάθε παιχνίδι αποτελεί μια πρόκληση και το αντιμετωπίζουμε ως τελικό. Θα προσπαθήσουμε στον αγωνιστικό χώρο να πάρουμε το  καλύτερο δυνατό βαθμοφόρο αποτέλεσμα. Τα λόγια είναι περιττά…».

Από αγωνιστικής πλευράς, δεν υπολογίζεται ο Βούζας που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ ο Κρίτσας ταλαιπωρείται από ίωση και ο Παπαχρήστος έχει ένα χτύπημα στο γόνατο από την προπόνηση.

Σήμερα το πρωί θα αποφασιστεί  αν κάποιος από τους δύο παίκτες θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει στις 11:30 το πρωί για το Βελεστίνο και την απαρτίζουν οι: Παπαγιάννης, Κούτσικος, Μπαρούτας, Καρλιάμπας, Καρατάσιος, Νασιάκος, Τζίνας, Μανιώτης, Αϊβάζης, Μητσογιάννης, Λίταινας, Τασιούλης, Λούγκος, Σβερκούλης, Τσιρλίδης, Τσιάγκος, Νούσιος, Χρηστίδης, Κόκκορας.

*Στον αγώνα του πρώτου γύρου στον Τύρναβο, ο Ρήγας Φεραίος κέρδισε με 2-1.

*Ρεπό έχει ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ενώ ο Δωτιέας κερδίζει χωρίς αγώνα τον Φωκικό που παραιτήθηκε από την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass